M mimi95 Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 57 19 8 29 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mimi95 #21 Judy_K .!.: Adet normaldi aslında ama adet sonrası ağrılarım geçmedi. Ondan şüphelendim Genişletmek için tıkla... Adetten ne kadar sonra başladı ağrılar? Hemen mi
Judy_K .!.: Adet normaldi aslında ama adet sonrası ağrılarım geçmedi. Ondan şüphelendim Genişletmek için tıkla... Adetten ne kadar sonra başladı ağrılar? Hemen mi
M mimi95 Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 57 19 8 29 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mimi95 #22 Judy_K .!.: Adet normaldi aslında ama adet sonrası ağrılarım geçmedi. Ondan şüphelendim Genişletmek için tıkla... Adet bitiminden ne kdr sonra başladı ağrılar?
Judy_K .!.: Adet normaldi aslında ama adet sonrası ağrılarım geçmedi. Ondan şüphelendim Genişletmek için tıkla... Adet bitiminden ne kdr sonra başladı ağrılar?
Judy_K Mucizem ❤️ Alparslanım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2017 11.039 19.736 248 31 Bakü 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mimi95 #23 mimi95 .!.: Adet bitiminden ne kdr sonra başladı ağrılar? Genişletmek için tıkla... Aslında benim adet olduğum gün ve ertesi gün ağrım olur sadece. Sonra yok olur. Ama bu adette öyle olmadı belirtilerin hiçbiri kaybolmadı yani
mimi95 .!.: Adet bitiminden ne kdr sonra başladı ağrılar? Genişletmek için tıkla... Aslında benim adet olduğum gün ve ertesi gün ağrım olur sadece. Sonra yok olur. Ama bu adette öyle olmadı belirtilerin hiçbiri kaybolmadı yani
Judy_K Mucizem ❤️ Alparslanım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2017 11.039 19.736 248 31 Bakü 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mimi95 #24 Ama bu anlattıklarım sizi yanıltmasın. Üstüne görmedim. O ay değil bu ay hamile kalmışım çünki bebişim minicik mercimek kadar. Sadece rahmim kendini hamileliğe hazırlamış diye yoruyorum ben bu durumu
Ama bu anlattıklarım sizi yanıltmasın. Üstüne görmedim. O ay değil bu ay hamile kalmışım çünki bebişim minicik mercimek kadar. Sadece rahmim kendini hamileliğe hazırlamış diye yoruyorum ben bu durumu