Reglim yeni bitti ama hamilelikten şüpheleniyorum test ne zaman yapmalıyım? Böyle bir durum yaşayan var mı?

mimi95

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
57
19
8
29
Ayın 3ünde reglim bitti. Fakat hala sırtımda belimde göğüslerimde kasıklarımda ağrılar var. Kalp atışlarım ara ara çok hızlanıyo. Halsizlik ve uykusuzluk var. Yumurta çok sevmeme rağmen yumurta kokusuna çok hassaslaştım. Şimdi test yapiyim dicem ama adet yeni bitti. Hamilelik durumu olabilir mi?

Adetiniz normalmiydi? Şüpheli bir durum varmıydı?
Yarın sabah ilk idrarla yapın varsa çıkar yoksa da emin olursunuz. Düşünceler yıpratıyor insanı en iyisi emin olmak

Adetiniz normalmiydi? Şüpheli bir durum varmıydı?
Yarın sabah ilk idrarla yapın varsa çıkar yoksa da emin olursunuz. Düşünceler yıpratıyor insanı en iyisi emin olmak
Ya açıkcası adetim çok sancılı geçti ve ağrılarım çok erken başlamıştı. Normal gördüm ama böyle sanki erken bitti ne bilim yani normalde baya yoğun olurdu çok solgun geçti. Şuanda da değişik ağrılarım var

Bence yapın. Ben geçen ay adetimden şüphelendim ve erken gebelik testi yaptım. Çok çok silik çizgi çıktı önemsemedim boş verdim. Bu ay adetim geçikince test yaptım ve hamileymişim. :)

Bence yapın. Ben geçen ay adetimden şüphelendim ve erken gebelik testi yaptım. Çok çok silik çizgi çıktı önemsemedim boş verdim. Bu ay adetim geçikince test yaptım ve hamileymişim. :)
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Fakat bi ara gitmiştim eczaneye test almak istedim adetiniz yeni çıktıysa düzgün sonuç alamazsınız demişlerdi. Ondan tedirginim

Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Fakat bi ara gitmiştim eczaneye test almak istedim adetiniz yeni çıktıysa düzgün sonuç alamazsınız demişlerdi. Ondan tedirginim

Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah. İsterseniz bekleyin yeni adetinizin gecikmesini. Ama dikkat edin hamile olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah. İsterseniz bekleyin yeni adetinizin gecikmesini. Ama dikkat edin hamile olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.
Bazıları hamile olmasına rağmen adet görüyo ya aklımı karıştırıyo. Çok sağolun bu arada

benımde 6 gun gectı , test yapmak ıstıyorum varsa kan testınde cıkar degılmı

İdrar testi yapmak istemiyorum , kan testi kesin sonuç veriyor diye dırek kan yapmak ıstıyorum

Bu zor dönemde hastaneye sık sık gitmeyin diye dedim. Ben evde idrar testinde çift çizgiyi gördüm doktorum iki gün bekle tekrar test yap koyulaşmayı izle koyulaşırsa gel direkt ultrason yapalım dedi. Sık sık çağırmak istemiyorum risk dedi

çok haklısınız , bende bu sabah sağlık ocağını aradım yapıyoruz isterseniz gelin hastane daha tehlikeli olur bu durumda dediler .. koruyucu iğne kullanıyordum en son gecen agustos ayında yaptırdım eylul ayında ıgneyı bıraktıgım ıcın gecıkme oldu bızde hamıle kaldım dıye cok umutlandık evde test yaptık cıkmayınca da cok uzulduk 7 aydır beklıyoruz heray olurmu dıye sımdı gecıkme oldu ama ıdrar testı yapmaktan korkuyorum nedense

Negatiften korkuyorsunuz. İnşallah pozitif çıkar. Bide beni düşünün 4senedir her ay 2-3 gün gecikmeyle test yapıp hayal kırıklığına uğramak. Bu ay 1hafta geçince yaptım. Tuttum kendimi :) bence yapın. Böyle insanı boğuyor düşünceler.

Yapıcam yarın tam 7.gun olacak beklemem gereken zamanı gecırdım artık varsa da yoksa da öğrenmek ıstoyorum ama göğüslerim hiç ağrımazdı benım kac gundur cok agrıyor aynı zamanda belim ve kasıklarımda agrıyor sızın suan ne kadar gectı

Benim 2 hafta geçti tam tamına. 4haftalığım sanırım. Bence yapın emin olursunuz. Varsa da yoksa da. İnşallah vardır

Ne gibi bir supheydi. Normal adetinizden ne farklıydı cok merak ettim :) bu arada tebrikederim

Sorununiz nedir neden tüp denemediniz. Bizim de 16. Ay :/

Sorununiz nedir neden tüp denemediniz. Bizim de 16. Ay :/
Teşekkür ederim. Tüp denedik 2ay önce tutmadı. Bu ay kendiliğinden geldi miniğim çok şükür.
Hiç bir sorunumuz yoktu. Sebebi bilinmeyen kısırlık deniyormuş buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…