• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim ne zaman bitecek bktm artk ya!!

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.239
36
156
38
Ankara
25 gundur suren bır reglım var kafayı yıcem ha bugun ha yarın bıtecek derken stres ıçınde kaldım neden böyle olmuş olabılırkı ılk defa basıma geldı böyle bışı agrım sızımda yok hıç ayrıca ıkındıkça çogalıyor ılk olarak parca duştu acaba duşukmu dedım ama agrım hıç yokkkkkkk

düşük yapmışta olaßilirsin ßence bi dr qörün cnm .. düşük yaptıysan 40 qüne kadar regl olman normal sanırım çünkü ben düşük yaptığımda 40 qün regl olmuştum :teselli:

stres yaparsan daha çok oluyo benimde 40 gün sürdüğüde oluyodu acilen dr gözük cnm kist filan vardır patlamıştır

şu korunma iğnelerinden vurdurduysan kendine onlar yoğun ve uzun süren kanamalara neden oluyor
ama yok durup dururken ilaç falan kullanmadan yada spiral falan taktırmadığın halde kendiliğinden olduysa hiç geç kalmadan bi jinekologla görüş derim tatlım ihmal etme sakına.s.

belkı duşuk yapmış olabılırsın cunku bu kadar cok kanama normal değil stresten bu kadar uzayacağını zannetmem

inanmıyorummmm...25 gün müüü...canım hiç vakit kaybetmeden git doktora...hiç normal degil biliyosun dimi...kızların dedigi gibi düşük de olabilir..ben düşük yaptıgımda 15-20 gün kanamam oldu...

kızlar oglumla mısaffırım ızmırde askerı hastanede uzakta evımıze gıder gıtmez gıdıcem pazartesı gunu.yakında saglık ocagı var gıtsem ılgılenıp bılgı verırlermı acaba

Back