• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim geçti ama gebelik testim negatif

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1.5 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum doğal yolla kalma vs. Artık dayanamadım sonunda doktora gittim kendi testlerim eşimin testleri hepsini verdim Allah'a şükür onlarda hiç bir problem çıkmadı sadece prolaktin hormonum biraz fazla düzeyde çıktı klomen dostanex vs bı kac ilaç daha kullandım bu arada yumurtamin bir tanesi 18 mm ulaşmıştı birtaneside buyumekteydi. Son bı ilaç daha kullandım doktorum adet olursn gel olmassanda test yap dedi. Bugün 4. Gün adetimden öncede sonrada erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. negatifse Neden olamıyorum anlamadım artık tek çizgi görmekten yıldım umudumu kaybediyorum. Benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu sizce ne yapmalıyım arada kaldım.
Dostinex kullandığın ay günü gününe olması gerekiyordu aksine. Geç döllenme gibi bseydir umarım

hem dostinex hemde duphaston kullandım bende diyorum ki geciktirmesini gereken bişey yok hepinize Cook tesekkur ederim bilgi verdiğiniz için ve destekleriniz için o kadar çok istiyorum ki şuan kendimi umitlendirmekte istemiyorum çok yoruldum artık tek çizgi görmekten

Ben 7 aylık evliyim hiç korunmadk bizde. Ben folik asit kullanıyorum Solgar marka folat versiyonu 50 tabletlik olan doktorlar aktif folat öneriyor Trendyoldan almıştım eczanelerde daha pahalydı. Birde trendyoldan ovulasyon testi almıştım içinde 6 adette gebelik testi var hemde eczaneye göre bedava nerdeyse. Ovulasyonla dene birde bakalım yumurtlamayı görecekmisin yaşın çok büyük avantaj aslında keşke bende senin kadar genç olsaydım 27 yaşındayım o yüzden biraz üzgünüm zaten geç evlendim bide çocuğm olmazsa 1. Ne zaman olacakta 2.yide yapcm diye 😅 yaş olarak maşallah çok güzel bı zamandasn inşallah olur seninde prolaktin tek başına büyük bir sorun değil çünkü
gec mi evlendin :) 33 te evlendim 34 te cocugum oldu. şimdi 38 yasındayım ikinciyi düşünüyoruz. senin de yasın cok buyuk avantaj merak etme. nasip kısmet işi bunlar tabi, 35 den sonraya bırakma ikinciyi canım :)

gec mi evlendin :) 33 te evlendim 34 te cocugum oldu. şimdi 38 yasındayım ikinciyi düşünüyoruz. senin de yasın cok buyuk avantaj merak etme. nasip kısmet işi bunlar tabi, 35 den sonraya bırakma ikinciyi canım :)
Hayırlısı olsun inşallah bir yıl içinde bende sağlıklı bir gebelik elde ederim 😄 sizin şansınızda hemen olması işte maşallah bu ay reglim 8 gün gecti hala olmadım gebelik yok ama inşallah kötü bişey çıkmaz sonucunda 😔 kadın olmak ne zor şey 🤦🏻‍♀️

Hayırlısı olsun inşallah bir yıl içinde bende sağlıklı bir gebelik elde ederim 😄 sizin şansınızda hemen olması işte maşallah bu ay reglim 8 gün gecti hala olmadım gebelik yok ama inşallah kötü bişey çıkmaz sonucunda 😔 kadın olmak ne zor şey 🤦🏻‍♀️
Benim amh düşüktü tüp bebek demişlerdi 6 ay sonra filan oldu klomen catlatma iğnesi yle. Simdi de 2-3 aydır deniyoruz kısmet bakalım. Kötü düşünme hemen, doktora gittin mi gecikme için?
Benim de bu ay 1 haftadan fazla gecikti kanda negatif cikti doktor tarlusal kullan dedi. 2 gün oldu ilacı içeli hala adetim gelmedi ben de kafaya cok takıyorum. Adet olsam doktor yine tedavi önerecek cok sabirsizim. Vardir bunda da bir hayır diyorum..

Benim amh düşüktü tüp bebek demişlerdi 6 ay sonra filan oldu klomen catlatma iğnesi yle. Simdi de 2-3 aydır deniyoruz kısmet bakalım. Kötü düşünme hemen, doktora gittin mi gecikme için?
Benim de bu ay 1 haftadan fazla gecikti kanda negatif cikti doktor tarlusal kullan dedi. 2 gün oldu ilacı içeli hala adetim gelmedi ben de kafaya cok takıyorum. Adet olsam doktor yine tedavi önerecek cok sabirsizim. Vardir bunda da bir hayır diyorum..
Merhaba .siizin ilk çocuğunuz tüp bebekle mi oldu acaba

benim de 10 gün gecikmem vardı, dün ogleden sonra Ebru Ceylan (birgebeningunlugu) ın adet söktürücü masajını ve Burcu Alkan ın adet söktürücü egzersizlerini yaptım, bu sabah kalktıgımda regl oldum. farklı olarak civanpercemli karısık bitki cayı icmiştim 2 gün. kesinlikle katılıyorum kadın olmak zor ama bir okadar güzel :)

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1.5 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum doğal yolla kalma vs. Artık dayanamadım sonunda doktora gittim kendi testlerim eşimin testleri hepsini verdim Allah'a şükür onlarda hiç bir problem çıkmadı sadece prolaktin hormonum biraz fazla düzeyde çıktı klomen dostanex vs bı kac ilaç daha kullandım bu arada yumurtamin bir tanesi 18 mm ulaşmıştı birtaneside buyumekteydi. Son bı ilaç daha kullandım doktorum adet olursn gel olmassanda test yap dedi. Bugün 4. Gün adetimden öncede sonrada erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. negatifse Neden olamıyorum anlamadım artık tek çizgi görmekten yıldım umudumu kaybediyorum. Benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu sizce ne yapmalıyım arada kaldım.
Ben hersey kullandım budediginizin tup bebekle kaldim benim de 2 gün once gittim prolaktin Sınırda dedi

Back