• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim geçti ama gebelik testim negatif

12-3Melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
25
13
3
24
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1.5 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum doğal yolla kalma vs. Artık dayanamadım sonunda doktora gittim kendi testlerim eşimin testleri hepsini verdim Allah'a şükür onlarda hiç bir problem çıkmadı sadece prolaktin hormonum biraz fazla düzeyde çıktı klomen dostanex vs bı kac ilaç daha kullandım bu arada yumurtamin bir tanesi 18 mm ulaşmıştı birtaneside buyumekteydi. Son bı ilaç daha kullandım doktorum adet olursn gel olmassanda test yap dedi. Bugün 4. Gün adetimden öncede sonrada erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. negatifse Neden olamıyorum anlamadım artık tek çizgi görmekten yıldım umudumu kaybediyorum. Benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu sizce ne yapmalıyım arada kaldım.

Aynı durumdayız inşallah ikimzde gebeyizdr.. benimde 2 günlük gecikmem var test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yapcm Allah isteyen herkesin kucağını doldrsn inşallah..

Bana duphaston diye bı ilaç yazdı doktorum adet söktürücü olarak ama eğer bebekte varsa düşüğü engelliyor
Onu kullanmaya başladım adet olacaksan adet olmanı sağlıyormus bebek varsa da tutunmasını.. bı sorabilirsiniz doktorunuza riski yok ilacın çünkü şuan olsamda rahatlasam modundaym sbh test yaptım negatif gene..

Aynı durumdayız inşallah ikimzde gebeyizdr.. benimde 2 günlük gecikmem var test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yapcm Allah isteyen herkesin kucağını doldrsn inşallah..
İnşallah umutsuzluk çok kötü bir duygu bizde o çift kırmızıyı görürüz inşallah
Bana duphaston diye bı ilaç yazdı doktorum adet söktürücü olarak ama eğer bebekte varsa düşüğü engelliyor
Onu kullanmaya başladım adet olacaksan adet olmanı sağlıyormus bebek varsa da tutunmasını.. bı sorabilirsiniz doktorunuza riski yok ilacın çünkü şuan olsamda rahatlasam modundaym sbh test yaptım negatif gene..
Canım aynisini banada soyledi bende kullandim adetime 2 gün kala bitirdim şuan 5. Günüm gecikmemde 10 gün daha olmassam kan tahlili yaptırıcam. Benimde anlamadığım bu ilaç gebelik olusmadiysa adet oldurmasi gerekiyor. Ben çok stresliyim şuan

İlacı bir hafta veya 10 gün kullanıp bırak dedi ilacı bıraktıktan sonra on için de adet olursun dedi bilemiyorm ki bende ilkkez kullanıyor ilacı kaç gündür kullanıyorsnz

İlacı bir hafta veya 10 gün kullanıp bırak dedi ilacı bıraktıktan sonra on için de adet olursun dedi bilemiyorm ki bende ilkkez kullanıyor ilacı kaç gündür kullanıyorsnz
Bende 10 gün kullandım canm şuan daha bişey yok o bitti birde prolaktinm yüksekti benim dostanex dıe bir ilaç kullanıyorum haftada bir yarım bende ilk kez kullandım hiç bir fikrim yok Allah yardımcımız olsun rabbim bebek kokusundan mahrum bırakmasın bizleri 😭

Ovulasyon testiyle denediniz mi hiç acaba gerçi kelin merhemi olsa 🤦🏻‍♀️ ben iki ay yaptım yumurtlamayida gördüm ama yine gebelik yk tabi..

Ovulasyon testiyle denediniz mi hiç acaba gerçi kelin merhemi olsa 🤦🏻‍♀️ ben iki ay yaptım yumurtlamayida gördüm ama yine gebelik yk tabi..
22 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır hiç korunmadim 28 günde bir oluyordum 7 gün sürüyor ama acaba tuttumu oldumu derken bir kaç kez gecikmeler yaşamıştım oda yumurtam su toplamış adet sokucuyle olmuştum 1 defa. Sonra tekrar düzene girmişti salmıştım hani olursa olur olmassa olmaz dıe. Nerede bebek görsem ağlıyodum yada birinin hamile olduğunu duysam ağlıyodum buda çok strese sokuyodu beni. Ben hiç ovulasyon testi denemedim hatta biri havuç incir kürü yapmıştım soğan suyu içmiştim olmamıştı prolaktin diyolar hep bilmiyorum ultrasona girdim adetken yumurtalıkların iyiydi klomen kullandım bitirdim tekrar gittim alttan muayne oldum herşey saglikliydi ben zaten adet surecimin ilk 3 günü çok şiddetli ağrıyla geçiriyodum belirtileri okuyorum mesela hiç biri bende yok sadece göğüslerim dolgunlasti öyle acida yok kokulardan tiskinme oluyomus oda yok bende aksine aşırı yemek yemeye başladım şuan ayriyeten folik asitte kullanıyorum sen kullaniyomusun

Şuan mesela tek şey sol kasığımda batmalar vardı arada bir sancı giriyor okadar çok dinliyorum ki kendimi adetim başlamadan önceki belirtilerim nasıldı onu bile hatırlamıyorum

Ben 7 aylık evliyim hiç korunmadk bizde. Ben folik asit kullanıyorum Solgar marka folat versiyonu 50 tabletlik olan doktorlar aktif folat öneriyor Trendyoldan almıştım eczanelerde daha pahalydı. Birde trendyoldan ovulasyon testi almıştım içinde 6 adette gebelik testi var hemde eczaneye göre bedava nerdeyse. Ovulasyonla dene birde bakalım yumurtlamayı görecekmisin yaşın çok büyük avantaj aslında keşke bende senin kadar genç olsaydım 27 yaşındayım o yüzden biraz üzgünüm zaten geç evlendim bide çocuğm olmazsa 1. Ne zaman olacakta 2.yide yapcm diye 😅 yaş olarak maşallah çok güzel bı zamandasn inşallah olur seninde prolaktin tek başına büyük bir sorun değil çünkü

27 yaş geç değil bende 8.audq hamile kaldım yaş olarak da baya büyüğüm sitres yapmanıza gerek yok

Benim bugün 3. Gün gecikmede sabah test yaptım negatif hiç silik bile yok hayalet çizgi bile çıkmıyor o yüzden umudumu kestim bugün adet söktürücüye başladım bende beyaz akıntı ve kasık bölgemde ağrı hassaslık var ama bunu adetimin sokulememisine bağlıyorum gebelik olsa şuan çıkması gerekirdi çünkü başka bir belirtim yok hiç ne bı üstüne görme yerleşme kanaması ne göğüslerde hassasiyet 🤦🏻‍♀️

27 yaş geç değil bende 8.audq hamile kaldım yaş olarak da baya büyüğüm sitres yapmanıza gerek yok
Maşallah tebrik ederim sizi 🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim biraz sağlık sorunlarım da var o yüzden fazlaca takıyorum kendimi bildim bileli 2-3 gün regl görürüm hafif de olsa tuylenmem var biraz durum pcos gibi duruyor ama doktor pcos teşhisi koymadı yumurtalarn fazla biraz dedi. İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olrm ben ve isteyen herkes..

Maşallah tebrik ederim sizi 🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim biraz sağlık sorunlarım da var o yüzden fazlaca takıyorum kendimi bildim bileli 2-3 gün regl görürüm hafif de olsa tuylenmem var biraz durum pcos gibi duruyor ama doktor pcos teşhisi koymadı yumurtalarn fazla biraz dedi. İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olrm ben ve isteyen herkes..
Amin istey n herkese Allah nasip etsin sitres olmaması lazım uzun ara verdik diye bende stres yapmıştım olmama sebebini ben ona bağladım sonra Allah nasip etti

Amin istey n herkese Allah nasip etsin sitres olmaması lazım uzun ara verdik diye bende stres yapmıştım olmama sebebini ben ona bağladım sonra Allah nasip etti
Amin Allah herkese hayırlısını nasip etsin stres olmamak elde değil kafaya takmiycam diyorum ama yine kendimi buralarda sorularıma cevap ararken buluyorum

Amin Allah herkese hayırlısını nasip etsin stres olmamak elde değil kafaya takmiycam diyorum ama yine kendimi buralarda sorularıma cevap ararken buluyorum
Tamam haklısın hepimiz aynı seyleri yaşadık ama sitres olmamalı aklın başka yerlere yönlendir başka şeyler ile uğraş ilişki esnasında sadece eşine odaklan o an aklında sadece amaç hamile kalmak olmasin

Tamam haklısın hepimiz aynı seyleri yaşadık ama sitres olmamalı aklın başka yerlere yönlendir başka şeyler ile uğraş ilişki esnasında sadece eşine odaklan o an aklında sadece amaç hamile kalmak olmasin
Evet ya çok haklısınız peki sizin hamilelik belirtileriniz oldumu olduysa ne zaman başladı adetten oncemi yoksa sonramı

Adetten sonra başladı şeffaf akıntı ve göğüsler de hassasiyet vardi

Back