- 24 Ocak 2024
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi bebekcivciv
Reglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.
Bekarım çünkü ailem ile yaşıyorumşüpheniz varsa elbette olabilirsiniz. ama özel değilde neden hastaneye gidemiyorsunuz anlayamadım.
Test için 10 gün beklemeyi öneriyorlar ben zaten cesaret edemiyorum test yapmaya burdan varsa aynı şeyler yaşayan ufak bi fikir edinmek istedim düzensiz değildi böyle ve muhakkak göğüslerim ağrırdı hatta 1 hafta önceden ağrımaya başlardı anlardım regl olacağımı ama bu ay tık yokGebelik testi yaptin mi hic? Idrardan doktora gitsende reglin geciktigi icin kan testi onercek sana yoksada neden geciktigini arastirr gecikmeler hamilelik gec yumurtlama veya yumurta kisti gibi seebepler olabililiyor oncelik test yapin umarim saglikli haberlerimiz olur
Benim de 16.gun gecikti bende de tik yok kremsi akinti ve kasik agrisi disinda iiki gundur goguslerim de hafif sizliyo ama ben 10.gun kan verdim negatifti ailen konusunda da ozele gidebilirsin kayda alinmalarini istemezsen almiyolar enabiz da falan da cikmiyoReglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.
Hamilelik şüphen yoksa yine de doktora gitmelisin. Malesef burda çözüm aramak zaman kaybı. Adeti geciktiren bir sürü sebep var. Ailen hastaneye mi karşı anlamadım.Reglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.
Sizde beni duruma göre bildigilendirir misinizBenim de 16.gun gecikti bende de tik yok kremsi akinti ve kasik agrisi disinda iiki gundur goguslerim de hafif sizliyo ama ben 10.gun kan verdim negatifti ailen konusunda da ozele gidebilirsin kayda alinmalarini istemezsen almiyolar enabiz da falan da cikmiyo
Tabiki hala beklemedeyimSizde beni duruma göre bildigilendirir misiniz
Merhaba bi değişiklik var mıTabiki hala beklemedeyim
Merhaba bi değişiklik var mıhala gelmedi
Maalesef yok hala olmadım sadce kremsi bazen de su gibi akıntım var yoğun calistgim icin testte alamadim bugun almayi dusunuyorum sizin?Merhaba bi değişiklik var mı
Mevsim değişikliği, stres ve bazen hiç bir sebebi olmadan gecikmeler olabiliyor benim de 6 gün gecikti ama biliyorum ki olucam stres yapmayın stres yaptıkça gelmez.Reglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.
Ben test yaptım 14. Gündeyim negatif hala olmadımMaalesef yok hala olmadım sadce kremsi bazen de su gibi akıntım var yoğun calistgim icin testte alamadim bugun almayi dusunuyorum sizin?
Arkadaşımın testte hiç çıkmadı kuzum kan verdi öyle çıktı bilgin olsunBen test yaptım 14. Gündeyim negatif hala olmadım
Benimde cidden öyle aşırı stresliyimBende 17 gün geciktim sabah test yaptım negatif. Arada olacakmısım gibi ağrı vuruyor. Beklemdeyim. Cumaya kadar olmazsam doktora görüneceğim. İlk defa bu kadar gecikti en fazla 4 5 gün olurdu
adet belirtisi veya gebelik gerçi ikiside cok benzer ama belirti var mıBenimde cidden öyle aşırı stresliyim
Benim 24.gun oldu bugün dün tesr yaptim negatifti bu aralar yogunum bi check upa sokcam kendimi ultrasonla rahim ve yumurtalik saglikli dendi de yine de baktrcam hava birden cok sogudu bu aralar herkes gecikme yasiyo galiba ondan olduBen test yaptım 14. Gündeyim negatif hala olmadım
Benim 24.gun oldu bugün dün tesr yaptim negatifti bu aralar yogunum bi check upa sokcam kendimi ultrasonla rahim ve yumurtalik saglikli dendi de yine de baktrcam hava birden cok sogudu bu aralar herkes gecikme yasiyo galiba ondan oldu
27.gun gecikmedeyim 4 gun sonra adet günüm ve cok halsizlik var uykum var normlde gun ortasinda asla uyuyamazdim kac gundur uyuyorum ve karnim cok agriyo adet olmusum gibi jac gun sonrayi bekliyorum bakalim olcak gibiyimMerhaba bi değişiklik var mı