Reglim gecikti

bebekcivciv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
9
1
29
Reglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.

şüpheniz varsa elbette olabilirsiniz. ama özel değilde neden hastaneye gidemiyorsunuz anlayamadım.

Reglim 7 gün gecikti daha önce olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama şimdi tık yok ama hiç hamilelik belirtisi de yok benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ailemden kaynaklı hastaneye gidemiyorum.

Gebelik testi yaptin mi hic? Idrardan doktora gitsende reglin geciktigi icin kan testi onercek sana yoksada neden geciktigini arastirr gecikmeler hamilelik gec yumurtlama veya yumurta kisti gibi seebepler olabililiyor oncelik test yapin umarim saglikli haberlerimiz olur 🤲🏻

Gebelik testi yaptin mi hic? Idrardan doktora gitsende reglin geciktigi icin kan testi onercek sana yoksada neden geciktigini arastirr gecikmeler hamilelik gec yumurtlama veya yumurta kisti gibi seebepler olabililiyor oncelik test yapin umarim saglikli haberlerimiz olur 🤲🏻
Test için 10 gün beklemeyi öneriyorlar ben zaten cesaret edemiyorum test yapmaya burdan varsa aynı şeyler yaşayan ufak bi fikir edinmek istedim düzensiz değildi böyle ve muhakkak göğüslerim ağrırdı hatta 1 hafta önceden ağrımaya başlardı anlardım regl olacağımı ama bu ay tık yok

Benim de 16.gun gecikti bende de tik yok kremsi akinti ve kasik agrisi disinda iiki gundur goguslerim de hafif sizliyo ama ben 10.gun kan verdim negatifti ailen konusunda da ozele gidebilirsin kayda alinmalarini istemezsen almiyolar enabiz da falan da cikmiyo

Hamilelik şüphen yoksa yine de doktora gitmelisin. Malesef burda çözüm aramak zaman kaybı. Adeti geciktiren bir sürü sebep var. Ailen hastaneye mi karşı anlamadım.

Benim de 16.gun gecikti bende de tik yok kremsi akinti ve kasik agrisi disinda iiki gundur goguslerim de hafif sizliyo ama ben 10.gun kan verdim negatifti ailen konusunda da ozele gidebilirsin kayda alinmalarini istemezsen almiyolar enabiz da falan da cikmiyo
Sizde beni duruma göre bildigilendirir misiniz

Mevsim değişikliği, stres ve bazen hiç bir sebebi olmadan gecikmeler olabiliyor benim de 6 gün gecikti ama biliyorum ki olucam stres yapmayın stres yaptıkça gelmez.

Bende 17 gün geciktim sabah test yaptım negatif. Arada olacakmısım gibi ağrı vuruyor. Beklemdeyim. Cumaya kadar olmazsam doktora görüneceğim. İlk defa bu kadar gecikti en fazla 4 5 gün olurdu :KK43:

X