Reglim gecikti, belirtiler yok, test negatif ???

outoffit

En güzel yolculuk başladı...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
6.204
5.889
148
Selamlar yine ben :)
Beklemek tüm sorulara cevap oluşturacak olsa da bugünleri burada, siz kadın arkadaşlarımla konuşarak geçirmek iyi hissettiriyor :)
Bir siyasetçinin şöyle bir sözü vardı: “Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şeyler oldu” Şu anki modum tam olarak bu… Onu da size anlatmak istiyorum. Yanıtlarsanız beni çok mutlu edersiniz, hem de konuşuruz falan zaman geçer

Kızlar bu ay hayatımda ilk defa yumurtlama kanaması yaşadım ve 3 gün kadar sürdü normal regl kanaması gibi değildi tabi ama yine de kendi içinde bir süreklilik arz etti. Yaklaşık bir hafta sonrasında ise 3 gün süren çok belirgin sağ kasık ağrım oldu o da geçti. Derken reglime yakın şiddetli bacak ağrılarım 3 gün sürdü o da geçti. Gel gelelim dün regl günümdü ve hiçbir belirti kalmadı. Bu sabah test yaptım bariz bir negatif gördüm. Hala da regl olacakmış gibi hissetmiyorum çünkü çok sancılı geçiririm bu dönemi ve birkaç gün evvelden başlar ağrılarımın hepsi.

Velhasıl kelam, sizlere sorum yumurtlama kanamaları reglimi geciktiriyor olabilir mi yoksa alakası bile yok mudur? Reglimden bir gün sonra çıkan negatifin değişme olasılığı var mıdır ilerleyen günlerde?

Herkes bekle boşuna bizi yorma diyor galiba :))

Yumurtlama geciktirmez regliyi gelecek olan istediğinde gelir asla kimse tutamaz geç yumurtlama olabilir gebelik var ise idrarda belli olmaz zaten şuan kandada olmaz .. mevsimsel geçişlerde ve sürekli stresten dolayı gecikmede yaşayabilirsin kendinde demişsin beklemen lazım hakkında hayırlısı

Ah canım bir anlasam. Yani yıllardır mevsimler geçer, ilaç kullanırız, hatta ameliyat olmuşluğum, anestezi almışlığım var o ay bile günü gününe olan şey korunmayı bıraktığımız ay gününü şaşırması ne kötü tesadüf oldu. Mesajı dün yazmıştım bugün durumumda bir değişiklik yok hala. Cumaya kadar olmazsam kan veririm artık ne yapayım.

Korunmayi bırakınca sapitmalar oluyo derken hamile kalan da çok var inşallah gönlüne göre olur herşey

Korunmayi bırakınca sapitmalar oluyo derken hamile kalan da çok var inşallah gönlüne göre olur herşey
Amin inşallah Ben korunmadım hiç hep eşim korundu yani doğum kontrol hapı, iğne vs kullanmışlığım yok ama yine de sapıttı yani ilk aydan. Bugün soğan suyu kürü falan mı yapsam dedim adet söktürücü özelliği var dediler ama arkadaşlarım da henüz belli olmamış olabilir risk alma en az bir hafta daha bekle dediler. Geri vazgeçtim bekleyeceğim sanırım biraz daha.

Aynen yapmayın soğan kürünü geç döllenmede olabilir belki biraz daha beklemekte fayda var

Aynen yapmayın soğan kürünü geç döllenmede olabilir belki biraz daha beklemekte fayda var
Bu geç döllenme olayı nasıl oluyor ya? Ben takvim tutmuştum bu ay gebelik takibi yapabileyim diye. Tahmini yumurtlama dönemlerinde ilişki olmuş onun dışında da sadece bir kez adetime bir hafta kala olmuş. Yani benim hesapladığı yumurtlama döneminde değil de adetime bir hafta kalanda mı hamile kalmış olabilirim anlamına geliyor? Eğer öyleyse ne zaman belli olacak peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…