• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim Çok Gecikti

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
arkadaşlar en son regli tarihimin üzerinden (olduğum ilk günü de sayarsak) 33-34 gün geçti. hala regli olamadım. hamile olmak gibi bir durum söz konusu bile değil. çok huzursuzum. inim cinim tepemde, suratımı sivilce bastı.. bunun normal olarak maksimum gecikme süresi 35 gündür diye duydum. daha önce hayatımda sadece 1 kez böyle birşey oldu. o zaman olmam gereken tarihten 15 gün sonra gelmişti :( bu 35 gün kısmı doğru mu?

arkadaşlar en son regli tarihimin üzerinden (olduğum ilk günü de sayarsak) 33-34 gün geçti. hala regli olamadım. hamile olmak gibi bir durum söz konusu bile değil. çok huzursuzum. inim cinim tepemde, suratımı sivilce bastı.. bunun normal olarak maksimum gecikme süresi 35 gündür diye duydum. daha önce hayatımda sadece 1 kez böyle birşey oldu. o zaman olmam gereken tarihten 15 gün sonra gelmişti :( bu 35 gün kısmı doğru mu?

doğru mu değil mi bilemiycem ama bende aynı durumdan muzdaribim benimde 5 gün geçti hala olmadım hamile olmam zaten mümkün değil doktora mı gitmek lazım acaba:44:

Son düzenleme:
5 gün sorun olmaz da benim işte şu an gelmesi gereken tarih üzerinden 10 gün geçti.havalardan mı bilmiyorum. bir de bu ay alerji hapı kullandım. bıraktım ama ondan olabilir mi diye düşünüyorum. fakat yan etkilerinde yazmıyor böyle bir durum :(

canım aynı durumdan bende muzdaribim bugün 8 gün oldu gecikeliii hava değüişimi kullanılan ilaçlar ve geçiktiği düşünmek iice geciktiriyo ama içimin rahat olması iiçin doktora gidicemm kesinliklee

yalnız olmadığımı bilmek biraz içimi rahatlattı doğrusu... demek ki gerçekten havalardan olabilir..

yalnız olmadığımı bilmek biraz içimi rahatlattı doğrusu... demek ki gerçekten havalardan olabilir..

belkide ama kaç gündür aklımı kurcalıyo biraz daha bekleyip doktora öyle gitsem daha iyi olucak sanırım belkide dediğin gibi havalardandır başka bişey çıkmasında :44: :50:

günaydınlaarrr ;

kızlar ben 6 ay önce düşük yaptım
aslıda 2 gün önce adet görmem gerekliydi daha olmadı çok karnım ağrıyor
İnşallah olmamda hamile kalmışımdır diye dua ediyorum
eğer kırmızıları görürsem hayal kırıklığı yaşıyacağım yine çünkü bu ay hiç boşum yok neredeyse :1:

sanki daha erken test için birkaç gün geçsin belki sadece havalardan yada stresten geçikmiş olabilir umutlanmak istemiyorum ama ben kuduruk oldugum için sabredemiyorum umutlandım bile bakalım hafta sonuda olmamışsam yaptırayım diyorum :1:

günaydınlaarrr ;

kızlar ben 6 ay önce düşük yaptım
aslıda 2 gün önce adet görmem gerekliydi daha olmadı çok karnım ağrıyor
İnşallah olmamda hamile kalmışımdır diye dua ediyorum
eğer kırmızıları görürsem hayal kırıklığı yaşıyacağım yine çünkü bu ay hiç boşum yok neredeyse :1:

sanki daha erken test için birkaç gün geçsin belki sadece havalardan yada stresten geçikmiş olabilir umutlanmak istemiyorum ama ben kuduruk oldugum için sabredemiyorum umutlandım bile bakalım hafta sonuda olmamışsam yaptırayım diyorum :1:

günaydınn. Umarım hamilesindir çok istiyosun belli bizde böyle bişey söz konusu olamıycağı için endişeleniyoruz ama sen rahatsın tabii ne güzel:) herşey gönlünce olsun:))

aynı şey bende de olmuştu kışın tam 58 gün gecikmişyi tabi ben bu arada habire tarçın tüketiyordum meğer o yapıyormuş tarçını kesip maydonoz ve ada çayını bol içince geldi ve ondan sonra düzene girdim

Aynı ya. 33. gün bugün. Normalde 28 en geç 30 günde olurdu. Ben de çok asabileştim ruh halim bi garip, olmasını istiyorummmm:26:

aynı sorun bende de var neden acaba cidi ciddi havalrdan olduğunu düşünmeye başladım :1: hamile olma ihtimalim sıfır benim de ama 17 gün geçti normal tarihimn üzeirinden hala tık yok

Havalardandir kizlar korkmayin benim normalde cok duzenlidir 2 aydir gecikiyorum. Bir gun yaz bir gun kis havasi etkileniyor vucut

ay allahım herkes aynı dertten muzdaripmiş :52: dengemizi alt üst etti bu havalar ya...düşünmek istemiyorum stres yapmamak için ama hep aklımda.. oofff nolcak böyle :18:

Hergün bugün olcak diye heyecanla bekliyorum ama gelen giden yok:1:

Bakalım bugün sanki bi hareketlenme var gibi:52:..

kızlar çok stresli bir durumdur bilirim ama yılda bir kere her kadının gecikmesi olurmuş çok stres yapmayın gerçi biz değil vücudumuz yapıyor olmak istiyor ama olamıyor neyse kekik suyunu tavsiye edebilirim ama çok acıdır meyve suyunun içine damlatın 2 3damla öyle için kızlar inşallah bir an önce olursunuz:))

kızlar ben oldum sonunda bugün ayy çok mutluyum kötü birşey çıkacak diye korkuyodum havalardan kesin sıkmayın canınızı. inşallah sizede en yakın zamanda uğrar...:)

Son düzenleme:
offf bende olamıorum kızlar.. 14 gün geçti benim.. bütün vücudum şişti:( 3 gündür içim dışım civanperçemi oldu.. ama yok gelmio:(( en son bugün gittim ilaç aldım farlutal die adet söktürücü.. inş.. yan etkisi olmaz.. gelenlerin gözü aydın darısı başıma inş..:(((:59:

offf bende olamıorum kızlar.. 14 gün geçti benim.. bütün vücudum şişti:( 3 gündür içim dışım civanperçemi oldu.. ama yok gelmio:(( en son bugün gittim ilaç aldım farlutal die adet söktürücü.. inş.. yan etkisi olmaz.. gelenlerin gözü aydın darısı başıma inş..:(((:59:

ne kadar çok kişiyiz ya bu ay geciken. biyolojik silah fln atmış olmasınlar :9: adet söktürücüyü kendin mi aldın yoksa doktor tavsiyesiyle mi?

Back