Reglim 7 gün gecikti ama testler negatif

merveapaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
5
2
1
28
Arkadaşlar herkese selam. Benim reglim 7 gün gecikti bi kaç kere idrar testi yaptım ama negatif çıktı bi tane testte de garip bi şey çıktı fotoğraf ekleyeceğim. Reglimin gecikmesinden 2-3 gün sonra çok karın ağrım olmuştu ama şuan ara ara çok az ağrım oluyor. Sizce geç döllenme vs olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0268.jpeg
    IMG_0268.jpeg
    221,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0274.jpeg
    IMG_0274.jpeg
    370,7 KB · Görüntüleme: 9
Canım bu ay benimde öyle oldu, hatta bir idrar testi yalancı pozitif bile verdi kan bile verdim düşün :( kanda negatifti. Sonra 7. Günün sonunda regli oldum.
Korunmasız ilişkin oldu mu? Şüphen var mı yani.

Canım bu ay benimde öyle oldu, hatta bir idrar testi yalancı pozitif bile verdi kan bile verdim düşün :( kanda negatifti. Sonra 7. Günün sonunda regli oldum.
Korunmasız ilişkin oldu mu? Şüphen var mı yani.
Evet zaten çocuk istiyoruz tam yumurtlama gününde birliktelik olmuştu, ama bu kadar uzun süre negatif olması üzdü beni

Evet zaten çocuk istiyoruz tam yumurtlama gününde birliktelik olmuştu, ama bu kadar uzun süre negatif olması üzdü beni
Canım o zaman regli olmadıysan umut hep vardır, mesela ben hamileliğimi göğüs ucu kararmamdan anlamıştım, birde karnımda sanki balon patlıyormuş gibi olmuştu. Böyle belirtilerin var mı.

Canım o zaman regli olmadıysan umut hep vardır, mesela ben hamileliğimi göğüs ucu kararmamdan anlamıştım, birde karnımda sanki balon patlıyormuş gibi olmuştu. Böyle belirtilerin var mı.
Ya bişey diyim mi karnım çok şişşş ama göğüslerde falan hiçbişey yok. Gidip bi kan testi vericem artık

Back