• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 5 gün gecikti

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar reglim 5gun gecikti ilk gün idrar testi yaptım negatifti dün kan verdim negatif yumurtlama günümü değerlendirmiştik ocağın ilk haftasıydi reglim düzenlidir basım çatlayacak ağrıdan aranızda böyle olan var mi

Merhaba arkadaşlar reglim 5gun gecikti ilk gün idrar testi yaptım negatifti dün kan verdim negatif yumurtlama günümü değerlendirmiştik ocağın ilk haftasıydi reglim düzenlidir basım çatlayacak ağrıdan aranızda böyle olan var mi
Yumurtlama gunu disinda yakin zamanda korunmasiz beraberlik olduysa olabilir.ben adetimin geciktigi hafta yumurtlamışım.adetim gecikti diye kan verdim negatifti. O hafta olan birliktelikten hamile kaldim.

Yumurtlama gunu disinda yakin zamanda korunmasiz beraberlik olduysa olabilir.ben adetimin geciktigi hafta yumurtlamışım.adetim gecikti diye kan verdim negatifti. O hafta olan birliktelikten hamile kaldim.
Adetiniz kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz

Gecikmenin 2. Haftasi bitmişti. Hamilelikten umudum yoktu ama niye adet olmuyorum diye kontrole gittim.kanda beta 50 kusurlerde cikti.21 gun fark vardi normal dollenme donemine gore.

Back