- 5 Nisan 2023
- 22
- 31
- 3
- 25
- Konu Sahibi yeniAnne99
KİZLAR EVDE IDRAR TESTI YAPARAK HAMILE OLDUĞUMU OGRENDIM. BUGUN TAM 4 GUN REGL GECIKMESI YAŞIYORUM.
SONRA DUN 4 Nisan, kan verdim acilde
Beta hcg değerim 100.32 çıktı. Çok mutlu oldum ağladım mutluluktan.
Bugün 5 Nisan kasiklarim da çok ağrı olunca hemen bir kadın doğumdan randevu aldık eşimle ilk bebeğimiz olunca korktuğumuz için hem de bir düşük yapmıştım yine de gidelim dedik
Doktor beta hcg ölçtü yine Beta hcg 5 Nisan değerim ise 135 çıktı.
24 saatte sadece 35 artması sizce nasıl. Doktor şuanda sorun olmadığını hamile olduğumu söyledi.
3 gün sonra yani 10 Nisan tekrar gidip Beta hcg bakılacak bir süre sonra kese gorulurmus. İlk bebegim.
. Hepiniz aynı yollardan mi geçtiniz. Stres yapıyorum Beta artar mı inşallah hanımlar.. Allah hepinizden okuyandan yazandan razı olsun.
SONRA DUN 4 Nisan, kan verdim acilde
Beta hcg değerim 100.32 çıktı. Çok mutlu oldum ağladım mutluluktan.
Bugün 5 Nisan kasiklarim da çok ağrı olunca hemen bir kadın doğumdan randevu aldık eşimle ilk bebeğimiz olunca korktuğumuz için hem de bir düşük yapmıştım yine de gidelim dedik
Doktor beta hcg ölçtü yine Beta hcg 5 Nisan değerim ise 135 çıktı.
24 saatte sadece 35 artması sizce nasıl. Doktor şuanda sorun olmadığını hamile olduğumu söyledi.
3 gün sonra yani 10 Nisan tekrar gidip Beta hcg bakılacak bir süre sonra kese gorulurmus. İlk bebegim.
. Hepiniz aynı yollardan mi geçtiniz. Stres yapıyorum Beta artar mı inşallah hanımlar.. Allah hepinizden okuyandan yazandan razı olsun.