• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 3 gün gecikti, testim negatif. Pozitife dönebilir mi?

outoffit

En güzel yolculuk başladı...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
6.200
5.886
148
Merhabalar,
2 yıllık evliyiz. Doğum kontrol yöntemi olarak sadece geri çekilme yöntemini uyguladık. İlaç, kondom vs hiçbir şey kullanmadık.
Ancak bu ay regl olmadım, 3 gündür. Olası bir döllenme olduysa bunun bir hafta içinde gerçekleşmiş olma olasılığı var, öncesi yok.
3. Gün akşamı erken gebelik testi yaptım idrarla, negatif. Bir gün daha geçti hala regl olamadım.
Tüm regl belirtilerimi her ay olduğu gibi gösteriyorum ki çok zor geçiririm bu süreci. Ayrıca son 4-5 gündür çok sık idrara çıkma, yapamama ve ciddi yanma sorunu da yaşıyorum :( Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun...
Sizce bir enfeksiyon ya da hastalık mıdır? Kazara hamile kalmış olma olasılığım var mı? Bunlar hamilelikte görünen durumlar mi? Benzer durumları yaşamış kadınların deneyim paylaşımlarına ihtiyacım var :((

Enfeksiyon olabileceğini düşünüyorum yazdığınız sıkıntılar sebebiyle, hamilelik ihtimali çok düşük bence geri çekilme yöntemi durumu varsa adet gecikmeniz başka sebeplerden olmuş olabilir. Yinede bir süre daha bekleyip test yapın içiniz rahat etsin ama doktora da gidin idrarda yanma şikayetiniz için

Teşekkür ederim yanıtladığınız için 🙏 Ben de enfeksiyon olduğunu düşünüyorum, yarın için doktor randevusu aldım. Gün sonuna kadar regl kendiliğinden başlamazsa doktora görüneceğim :(

İdrar yolları enfeksiyonu gibi duruyor daha çok. Geçmiş olsun.

3 gün gecikmede çıkardı canım diğer olasılıkları düşün

Merhabalar,
2 yıllık evliyiz. Doğum kontrol yöntemi olarak sadece geri çekilme yöntemini uyguladık. İlaç, kondom vs hiçbir şey kullanmadık.
Ancak bu ay regl olmadım, 3 gündür. Olası bir döllenme olduysa bunun bir hafta içinde gerçekleşmiş olma olasılığı var, öncesi yok.
3. Gün akşamı erken gebelik testi yaptım idrarla, negatif. Bir gün daha geçti hala regl olamadım.
Tüm regl belirtilerimi her ay olduğu gibi gösteriyorum ki çok zor geçiririm bu süreci. Ayrıca son 4-5 gündür çok sık idrara çıkma, yapamama ve ciddi yanma sorunu da yaşıyorum :KK43: Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun...
Sizce bir enfeksiyon ya da hastalık mıdır? Kazara hamile kalmış olma olasılığım var mı? Bunlar hamilelikte görünen durumlar mi? Benzer durumları yaşamış kadınların deneyim paylaşımlarına ihtiyacım var :KK43:(
Enfeksiyon kapmissiniz üroloji ye görünün

Merhabalar,
Tüm regl belirtilerimi her ay olduğu gibi gösteriyorum ki çok zor geçiririm bu süreci. Ayrıca son 4-5 gündür çok sık idrara çıkma, yapamama ve ciddi yanma sorunu da yaşıyorum :KK43: Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun...
Sizce bir enfeksiyon ya da hastalık mıdır? Kazara hamile kalmış olma olasılığım var mı? Bunlar hamilelikte görünen durumlar mi? Benzer durumları yaşamış kadınların deneyim paylaşımlarına ihtiyacım var :KK43:(

Korunma yönteminiz o kadar da kusursuzdu halbuki ve asla bir an bile şüphelenmemeniz gerekirdi ama şüphelendiğinize göre yaşlıydı partneriniz ya da iradesizdi sanırım 😂

Korunma yönteminiz o kadar da kusursuzdu halbuki ve asla bir an bile şüphelenmemeniz gerekirdi ama şüphelendiğinize göre yaşlıydı partneriniz ya da iradesizdi sanırım 😂
Sizi ve çabanızı gerçekten takdir ediyorum. Profilime girip eski mesajlardan bir malzeme bulur muyum diye uğraşmışsınız vallahi pes. Hap kullansam eşim korunsa ya da spiral taktırmış olsam da emin olun bu belirtilerin üstüne şüphe duyardım hanımefendi. Size geri çekilme %100 kontrol sağlar diyen oldu mu hiçbir yöntem %100 koruma sağlamaz dedim değil mi? Bilim de bunu söylüyor. Bunu yazdığım ay ciddi bir enfeksiyon başlamış. Regl olmamı günlerce geciktirecek kadar yıpratıcı bir süreçti. Nolur ısrarınızdan vazgeçin haklı çıkma olasılığınız yok işte 3 sene bu yöntemle çocuk sahibi OL MA DIK. Partnerimle aynı yaştayız ve irade sahibi olmasa herhalde bugüne kadar bu yöntemde ısrarcı olmazdım. Ayrıca biz çocuk olmasına şiddetle karşı bir çift değildik olsa da olurdu. Ama tedbirli davrandık. Herkes gibi %99 tedbir aldık oldu mu ?

Back