- 17 Aralık 2019
- 196
- 28
-
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
Bence erken gebelik testi alın sabahları ilk idrarla deneyin . Eğer kan vermek yoruyorsaMerhaba kızlar adet gününden bir kaç gün önce yumurtlama akıntım oldu ama ilişki günlerini hatırlamıyorum. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu ancak hâlâ olmadım 2. günü idrar testi yaptım negatif çıktı ancak aşırı akıntım var su gibi resmen hatta lavaboya gidip bakıyorum hiçbir şey yok. Sizce hâlâ gebelik ihtimali var mıdır? Çok yoruldum artık kan testi yaptırmak korkutuyor ancak öğrenmem lazım sizce bekleyeyim mi kan testi vereyim mi
yok hayır normal yumurtlama zamanı akıntı yaşadım ve bitti adetime yakin tekrar olduyumurtlama akıntısı olduysa yeni yumurtluyorsunuz demektir. zaten yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl başlar
evet haklısınız öyle yapayım teşekkür ederimBence erken gebelik testi alın sabahları ilk idrarla deneyin . Eğer kan vermek yoruyorsaBelirti ile anlamak zor herkesin vücudu belirtileri farklı oluyor
he simdi anladım. kan verin direkt bence hiç gebelik testleriyle uğraşmayınyok hayır normal yumurtlama zamanı akıntı yaşadım ve bitti adetime yakin tekrar oldu
ay korkuyorumhe simdi anladım. kan verin direkt bence hiç gebelik testleriyle uğraşmayın
bekleyin o zaman varsa 9 ay sonra çıkcak mecburay korkuyorumhep hüsranla sonuçlandı yapmaya cesaretim yok olcaksam da hemen adet olsam keşke de
Merhaba hamile misiniz ? Ben de aynı belirtileri yaşıyorumMerhaba kızlar adet gününden bir kaç gün önce yumurtlama akıntım oldu ama ilişki günlerini hatırlamıyorum. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu ancak hâlâ olmadım 2. günü idrar testi yaptım negatif çıktı ancak aşırı akıntım var su gibi resmen hatta lavaboya gidip bakıyorum hiçbir şey yok. Sizce hâlâ gebelik ihtimali var mıdır? Çok yoruldum artık kan testi yaptırmak korkutuyor ancak öğrenmem lazım sizce bekleyeyim mi kan testi vereyim mi
öyle demeyin belki gecikmeniz olurhayır canım değilmişimbu ay da denedik yarın adet günüm ama sıfır beklenti
ay yok gecikme olsa bile gram şüphelenmicem nerdeyse 1 yıl oldu her gecikmemde ümit ettim olmadı acaba mi dedim şak adet oldum bir de yine stres yaşadım kesin yokturöyle demeyin belki gecikmeniz olur
valla umut olmasa yaşayamayız zaten, biz yine de iyi düşünelim hepay yok gecikme olsa bile gram şüphelenmicem nerdeyse 1 yıl oldu her gecikmemde ümit ettim olmadı acaba mi dedim şak adet oldum bir de yine stres yaşadım kesin yoktur
ay yok gecikme olsa bile gram şüphelenmicem nerdeyse 1 yıl oldu her gecikmemde ümit ettim olmadı acaba mi dedim şak adet oldum bir de yine stres yaşadım kesin yoktur
İnşallah hamilesindir canım. biz istediğimiz kadar deneyelim onu yapalım şunu yapalım o gelmek isteyince geliyor aslında kendimizi çok kasiyoruz çok sıkıyoruz bedenimizi rahat bırakmıyoruz bu yüzden minigimiz relax bir ortama gelmek istiyor. biliyorum zor ama en azından meditasyon yaparak kendimizi olumlayalimKızlar merhaba bizde 4 yıldır istiyoruz tedavi vs oldum hatta bu ay aşılamaya da gidecektim adetim 2 gün gecikti test negatif, şuan kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ya inşallah hamileyimdir
son durumunuz ne acaba merak ettim siziumarım görürüm umarım görürüz
1 günlük gecikmem var bugün sağ kasığımda ağrıyla uyandım muhtemelen olmam cok yakınson durumunuz ne acaba merak ettim sizi
test yapacakmısınız1 günlük gecikmem var bugün sağ kasığımda ağrıyla uyandım muhtemelen olmam cok yakın