Geçen biri böyle pay açmiş 20 yasinda 2. Gebelik icin bekar ceza aldimHepimize en doğru zamanda insallah.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen biri böyle pay açmiş 20 yasinda 2. Gebelik icin bekar ceza aldimHepimize en doğru zamanda insallah.![]()
Bulaşmayın yavruuuum bulaşmayıın.Geçen biri böyle pay açmiş 20 yasinda 2. Gebelik icin bekar ceza aldimsanki haksizim
Bakın ortada dalga geçilecek Bi şey yok bu durum ya sizin ys da ilerde çocuğunuzun başına gelebilir o yüzden kelimelerinize dikkat edinPantolonlarını çıkarmamışlar![]()
Evet çok takıntılıyım maalesefIıı şey reglin her zaman olması gerekenden bir gün önce geliyosa bu senin regl tarihini olması gerekenden bir gün sonra zannettiğin anlamına geliyogecikme sebebin de çok yüksek ihtimal obsesif olman
Evet çok takıntılıyım maalesef
Ama pepapp uygulamasının takvimine göre uyumlu gidiyordum bu zamana kadarIıı şey reglin her zaman olması gerekenden bir gün önce geliyosa bu senin regl tarihini olması gerekenden bir gün sonra zannettiğin anlamına geliyogecikme sebebin de çok yüksek ihtimal obsesif olman
Ama pepapp uygulamasının takvimine göre uyumlu gidiyordum bu zamana kadar
Hahahah teşekkürler yaPepapp uygulamasına kaç günde bir adet oldugunu da yazıyorsun. Sen belli ki fazla yazmışsınroket bilimi değil
![]()
Hahahah teşekkürler ya![]()
Keşke trol olsaydı da eğlenseydik cidden ama değil maalesefNe demek. Sana ve erkek arkadasının çılgın spermlerine sağlıklı günler dilerim. Bi dahaki trollünü bir derdim vara açarsan daha çok eğleniriz bu hiç keyif vermedi bana
keske hamile kalmak o kadar kolay olaydi kac kez dogurdumdu.Evet ama bu durumu yargilayacaksaniz yazmayın lütfen zaten zor bi durumdayım
Umarım tez zamanda yavrunuzu kucağınıza almak nasip olurkeske hamile kalmak o kadar kolay olaydi kac kez dogurdumdu.
amin insUmarım tez zamanda yavrunuzu kucağınıza almak nasip olur
Nasıl kalıyor larmış merak ettim :)))Yani umarım öyledir çünkü bakire olanların bile hamile kalabildigini öğrendim![]()