Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırr gebelim hiç istediğim bi şey değil ve bakireyim zatenGebelik?![]()
![]()
![]()
Bakireyim ve evli değilim![]()
![]()
![]()
hadi insallah hamilesindir
Kız onu belirtmemişsin ki.Hayırr gebelim hiç istediğim bi şey değil ve bakireyim zaten
Yani umarım öyledir çünkü bakire olanların bile hamile kalabildigini öğrendimKız onu belirtmemişsin ki.Valla bu meret yediğinden içtiğinden bile etkilenen bir şey.
Geçen hafta bi şeyler yaşadım ama ondan olmaz sanırım yaAbooo desene yaa![]()
Bakireyim diosun ve biseyler yasadim diosun yaşayacaksan korun düşün hamilesin ne olcakGeçen hafta bi şeyler yaşadım ama ondan olmaz sanırım ya
Öyle bi şeyin ihtimalini öğrenmeye çalışıyorum reglime 3 gün kala oldu bu ve üzerime bosalmadi bileBakireyim diosun ve biseyler yasadim diosun yaşayacaksan korun düşün hamilesin ne olcak
Sürtünme mıiÖyle bi şeyin ihtimalini öğrenmeye çalışıyorum reglime 3 gün kala oldu bu ve üzerime bosalmadi bile
Evet ama bu durumu yargilayacaksaniz yazmayın lütfen zaten zor bi durumdayımSürtünme mıi![]()
Hiç sanmıyorum. Ben 14 aydır her sekilde uğraşıyorum hamile kalabilmek için. Reglin gecikmiş. Test yap için rahatlasın.Evet ama bu durumu yargilayacaksaniz yazmayın lütfen zaten zor bi durumdayım
Bencede test yap cikarÖyle bi şeyin ihtimalini öğrenmeye çalışıyorum reglime 3 gün kala oldu bu ve üzerime bosalmadi bile
Teşekkür ederim :) test için uygun zamanı bulduğumda yapicamHiç sanmıyorum. Ben 14 aydır her sekilde uğraşıyorum hamile kalabilmek için. Reglin gecikmiş. Test yap için rahatlasın.![]()
Mervişş Allahim sanada nasip eder insallahHiç sanmıyorum. Ben 14 aydır her sekilde uğraşıyorum hamile kalabilmek için. Reglin gecikmiş. Test yap için rahatlasın.![]()
Hepimize en doğru zamanda insallah.Mervişş Allahim sanada nasip eder insallah![]()