- 14 Mart 2024
- 144
- 42
- 18
- 34
- Konu Sahibi Dogamavitas
-
Aslinda öyle bir göğüs hassasiyeti hamilelikta olur reglime 1 gün kala pozitif çikti bende ama rengi solgun diğerine göre ama görunyorduKızlar merhaba bu ay adetim gecikti normalde hiç şaşmaz,hadi 1-2 gün geciksin diyorum önemli değil,bu ay diğer aylara göre adetten 4-5 gün önce göğüslerim o kadar çok acıdı ki dokunmuyordum,yürürken bile acıyordu(daha önce böyle olmamıştı)
Dün regl olmam gerekiyordu bir ıslaklık hissetim bi baktım beyaz akıntı gelmiş,dün beyaz akıntı geldi ara ara,bugün yine regl olmadım sağ Kaşık hafif batıyor ama o regl döneminde hep olurdu.Regle 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı,şimdi 4-5 gün geçmeden pek yapasım yok.Ne önerirsiniz acaba yorumlara açığım
Ve regle yakin akintida kesilir belki gec dollenme olduKızlar merhaba bu ay adetim gecikti normalde hiç şaşmaz,hadi 1-2 gün geciksin diyorum önemli değil,bu ay diğer aylara göre adetten 4-5 gün önce göğüslerim o kadar çok acıdı ki dokunmuyordum,yürürken bile acıyordu(daha önce böyle olmamıştı)
Dün regl olmam gerekiyordu bir ıslaklık hissetim bi baktım beyaz akıntı gelmiş,dün beyaz akıntı geldi ara ara,bugün yine regl olmadım sağ Kaşık hafif batıyor ama o regl döneminde hep olurdu.Regle 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı,şimdi 4-5 gün geçmeden pek yapasım yok.Ne önerirsiniz acaba yorumlara açığım
Test yap canım benimde kremsi akıntım var testlerim pozitif kan sonucunu bekliyorumKızlar merhaba bu ay adetim gecikti normalde hiç şaşmaz,hadi 1-2 gün geciksin diyorum önemli değil,bu ay diğer aylara göre adetten 4-5 gün önce göğüslerim o kadar çok acıdı ki dokunmuyordum,yürürken bile acıyordu(daha önce böyle olmamıştı)
Senin belirtilerin bana biraz Umut oluyor aynilari bendede varTest yap canım benimde kremsi akıntım var testlerim pozitif kan sonucunu bekliyorum
İnşallah bebiş vardır canım umut en büyük nimetimiz inşallah Rabbim hepimizin hayırlı güzel umutlarını yeşertir canımSenin belirtilerin bana biraz Umut oluyor aynilari bendede var
Aminnn tek umudum Rabbim zaten canım bu çatlatma inesi felan hep bahanesiİnşallah bebiş vardır canım umut en büyük nimetimiz inşallah Rabbim hepimizin hayırlı güzel umutlarını yeşertir canım
Ya tabi şöyle düşün Rabbim sana şifayı hangi yolla iletecek sen onların hepsinde bulunmaya çalış mesela iğne ile mi tüp bebek ile mi yada doğal yolla ama kilo vererek mi gibi bunları örnek için yazdım. Sen kapısını çal sabrını cebine koy hayırlısını iste olana da olmayana da üzülme canım benimAminnn tek umudum Rabbim zaten canım bu çatlatma inesi felan hep bahanesi
Allah razı olsun canım öyle tabi gerisi takdir ilahi Rabbim bilir herşeyi çok büyük sağlık sorunum yok pco var sadecd tüplerim açık 55 kiloyum regl gecikmesi hiç bilmem çok düzenliYa tabi şöyle düşün Rabbim sana şifayı hangi yolla iletecek sen onların hepsinde bulunmaya çalış mesela iğne ile mi tüp bebek ile mi yada doğal yolla ama kilo vererek mi gibi bunları örnek için yazdım. Sen kapısını çal sabrını cebine koy hayırlısını iste olana da olmayana da üzülme canım benim
Çok güzel ben saymaya başlarsam sayfa yetmez ama üç gebelik yaşadım ikisinde düşük oldu biri şuan altı buçuk yssunfayuc sene korunmadım bir sürü tahlil falan derken bugün öğrendim hamileyim Rabb'im gerçekten günün en karanlık anında aydınlanmayı nasip ediyorAllah razı olsun canım öyle tabi gerisi takdir ilahi Rabbim bilir herşeyi çok büyük sağlık sorunum yok pco var sadecd tüplerim açık 55 kiloyum regl gecikmesi hiç bilmem çok düzenli
Gerçekten öyle bir sene 4 aylık evliyim bir senedir istiyorum hiç olmadıÇok güzel ben saymaya başlarsam sayfa yetmez ama üç gebelik yaşadım ikisinde düşük oldu biri şuan altı buçuk yssunfayuc sene korunmadım bir sürü tahlil falan derken bugün öğrendim hamileyim Rabb'im gerçekten günün en karanlık anında aydınlanmayı nasip ediyor
İnşallah olur canım daha çok yeniymissinGerçekten öyle bir sene 4 aylık evliyim bir senedir istiyorum hiç olmadı
İnsan beklerken öyle geliyor sevdiğin şeyleri yap kafandan çıkar ve hayatını yaşa emin ol o sana gelecekBana on yıl gibi
Hayırlsiyla canım benim Rabbim herşeyin en iyisini verir bu gece içimde büyük bir heycan var yarın test yapcam yaİnsan beklerken öyle geliyor sevdiğin şeyleri yap kafandan çıkar ve hayatını yaşa emin ol o sana gelecek
İnşallah guzel güzel sonuçlar alırsın canımHayırlsiyla canım benim Rabbim herşeyin en iyisini verir bu gece içimde büyük bir heycan var yarın test yapcam ya(korkuda var )
Cabim test yaptım ikitane biri inovita o silik çıktı diğeri de prodoctr oda negatif çıktı galiba yokİnşallah guzel güzel sonuçlar alırsın canım
Resmini koysana canımCabim test yaptım ikitane biri inovita o silik çıktı diğeri de prodoctr oda negatif çıktı galiba yok
ASkim gözle görülür de kamera pürüzsülestiriyoResmini koysana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?