Reglim 10 gündür gecikiyor hamile miyim/geç döllenme

yoncaistee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
100
12
Arkadaşlar bu konu hakkında çok konu açtım fakat içim rahat değil geri çekilmeli ilişkimizin üzerinden 35 gün geçti ve 3.gün ella kullandım bugün gecikmemin 10.günü hala gecikiyor neyse 3-4 gündür meme hassasiyetim var meme kenarlarımda yağ bezelerim ve uçları acıyor bir de dün gece kasık ağrıları yaşadım geç döllenme falan mı yaşıyorum bilemiyorum 3-4 kaset ve 1 tane erken gebelik yaptım hepsi negatif çıktı kadın doğuma randevu aldım o ultrason ile anlar mı ya da geç döllenme olsa yine de kaset testlerde çıkar mıydı sizce?

Bütün form sitelerinde iliskiden 15 gün sonra yapılan testler kesindir diyor senin 35 gün geçmiş bir şey olsa çıkardı bence. Stresten gecikiyor seninki

ay inşallah öyledir baktım da ilişkiden 1 ay sonra bile testte negatif çıkan var ama
Kesin sonuç cinsel iliskiden 15 gün sonra çıkarmış hatta emin olmak için 20 günden sonra yaptıranlar da var. 35 gününde negatif çıkmış daha gebelik olma ihtimali yok bence. Stresten ve elladan gecikti seninki.. doktorlar diyor yani cinsel iliskiden 15 gün sonra yapılan testler kesin sonucudur diye

of bakalım çok tedirginim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…