- 2 Ağustos 2024
- 5
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ecrin Mila
Selam kızlarr buralarda yeniyim reglim 10 gün gecikti idrar testlerinden ilk sabah idrarıyla yaptım negtif bir kaç gün öncede yapmıştım onlarsa negatif bugün gitsem kanda çıkar mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olduysa ve idrara geçmediyse daha kanda çıkar evetSelam kızlarr buralarda yeniyim reglim 10 gün gecikti idrar testlerinden ilk sabah idrarıyla yaptım negtif bir kaç gün öncede yapmıştım onlarsa negatif bugün gitsem kanda çıkar mı??
Beta önce kana sonra idrara karışıyor o yüzden bazı insanlar 15 20 gün negatif sonuçlar alabiliyor idrardasorduğum bir kaç kişide olsa idrar da çıkardı diyor kafam çok karıştı
seviniyim üzüleyim mi şaşırdım teşelkkür ederim gidip kan testi yaptırayım net olsunBeta önce kana sonra idrara karışıyor o yüzden bazı insanlar 15 20 gün negatif sonuçlar alabiliyor idrarda
Bencede öyle yapmalısınızseviniyim üzüleyim mi şaşırdım teşelkkür ederim gidip kan testi yaptırayım net olsun
Şu an bende sevinemiyorum sizin gibi bu test yalancı pozitif gösterebiliyormuş kimse güvenmiyorseviniyim üzüleyim mi şaşırdım teşelkkür ederim gidip kan testi yaptırayım net olsun
Ben olsa idrarda çıkardı diyorum. Geç döllenme de olsa çok silik bir çizgi belirirdi. Eğer hiç yoksa adet gecikmesi muhtemelen. Adetleri düzenli olan biriyseniz genelde geç döllenme ihtimali oldukça düşük.Selam kızlarr buralarda yeniyim reglim 10 gün gecikti idrar testlerinden ilk sabah idrarıyla yaptım negtif bir kaç gün öncede yapmıştım onlarsa negatif bugün gitsem kanda çıkar mı??
Markası nedir? Gölge var burada. Adete ne kadar var?Şu an bende sevinemiyorum sizin gibi bu test yalancı pozitif gösterebiliyormuş kimse güvenmiyor
5 gün var ama bu test iyi değil diyorlar yarım saat sonra biraz daha belirginleştiMarkası nedir? Gölge var burada. Adete ne kadar var?
Allah gönlümüze göre versin bende istiyorum 1 senedir deniyoruz rahimimde yara çıktı vs ilaç kullandım son durumu ne bilmiyorum gidemedim kontrole nasipse olur ne diyeyimŞu an bende sevinemiyorum sizin gibi bu test yalancı pozitif gösterebiliyormuş kimse güvenmiyor
nasipte yok demek ki olabilirBen olsa idrarda çıkardı diyorum. Geç döllenme de olsa çok silik bir çizgi belirirdi. Eğer hiç yoksa adet gecikmesi muhtemelen. Adetleri düzenli olan biriyseniz genelde geç döllenme ihtimali oldukça düşük.
Amin inşallah hepimize nasip olsunAllah gönlümüze göre versin bende istiyorum 1 senedir deniyoruz rahimimde yara çıktı vs ilaç kullandım son durumu ne bilmiyorum gidemedim kontrole nasipse olur ne diyeyim
Bana varmış gibi geliyor yine de. Ben testlerde yanılma hiç görmedim ya bilemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla başka bir marka ile test ile deneyin isterseniz.5 gün var ama bu test iyi değil diyorlar yarım saat sonra biraz daha belirginleşti