Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldümBen mart ayinda denemistim. Tam da 2 gun once ama negatif cikmisti. Sonuc gercektende negatifti. Ama siz de ne olur bilemem. Allah hayirlisini versin cumlemize insallah
yüksek ihtimalle hamilesiniz çizginiz pembe gri olsaydı buharlaşma çizgisi vs olabilirdi testte dediğiniz gibi zaten çizgi varmış sizde farketmişsiniz durdukça belirginleşmiş hayırlı olsun sabah bir kere daha test yapsın koyulaşma olursa çizgide kan verirsinizYa arkadaslar dun adet gunumdu test yaptim ilk yirmi dakika da varla yok arasi golge seklinde bi cizgi var gibiydi.gebelik yok deyip
kenara attim.aksam bi baktim bu halde.bu testlerde sonradan bu kadar net cizgi cikar mi Eki Görüntüle 2272266
Ya arkadaslar dun adet gunumdu test yaptim ilk yirmi dakika da varla yok arasi golge seklinde bi cizgi var gibiydi.gebelik yok deyip
kenara attim.aksam bi baktim bu halde.bu testlerde sonradan bu kadar net cizgi cikar mi Eki Görüntüle 2272266
Cok tesekkur ederim.saatler sonra cizgi cikinca umit kesmistim gercekten.insallah hamileyimdir ama ikilemdeyim.testim yok malesef pazartesiye kadar beklemek istiyorum sonra direk kan vermeye gidecem tabi adet olmazsam.yüksek ihtimalle hamilesiniz çizginiz pembe gri olsaydı buharlaşma çizgisi vs olabilirdi testte dediğiniz gibi zaten çizgi varmış sizde farketmişsiniz durdukça belirginleşmiş hayırlı olsun sabah bir kere daha test yapsın koyulaşma olursa çizgide kan verirsiniz
Canım benim de böyle idi aynen bende 2-3 gün önce öğrendim. yüksek ihtimal hamilesin.. :)Ya arkadaslar dun adet gunumdu test yaptim ilk yirmi dakika da varla yok arasi golge seklinde bi cizgi var gibiydi.gebelik yok deyip
Insallah yaCanım benim de böyle idi aynen bende 2-3 gün önce öğrendim. yüksek ihtimal hamilesin.. :)
Belki sen bıraktın o sırada çıktı bilemezsin sonuçta kenara bırakmış akşam gelip bakmışsın hiç belli olmaz, bana sorarsan hemen özelde bi kan ver 1 saat sonra öğren :)Insallah yasaatler sonra cikti ama zaten belli oluyo kurumus test
Biraz daha beklesem daha iyi olacak sankiBelki sen bıraktın o sırada çıktı bilemezsin sonuçta kenara bırakmış akşam gelip bakmışsın hiç belli olmaz, bana sorarsan hemen özelde bi kan ver 1 saat sonra öğren :)![]()
O çizgi durduk yere çıkmaz :)Biraz daha beklesem daha iyi olacak sankihem belki de yalanci cizgidir adet olabilirim oyle de bi ihtimal var
![]()
Olmayınca dakikalar sonrada olmuyor canım. Arkadaşımın testi 4 saat sonra pozitife dönmüştü, öncesinde ne silik ne gölge birsey yoktu. Bence hamilesinYa arkadaslar dun adet gunumdu test yaptim ilk yirmi dakika da varla yok arasi golge seklinde bi cizgi var gibiydi.gebelik yok deyip
Geç döllenme ise olabilir. Ama normal gününde yumurtladıysan negatif doğrudur. Bem ucuz 5 liralık testle adete 1 hafta kala öğrenmiştim. Gününde birdaha dene normal testle.Regliden 2 gün önce erken gebelik testi yapıp negatif sonuç alıp sonrasında hamile olduğunu öğrenenler var mı? Kızlar çok acil cevap bekliyorum![]()
Bundan 4 5 ay once yine test yapmistim onda da sonradan cizgi cikmisti sonrasinda adet olmustum tekrar oylee olmasindan korkuyorum.artik allahtan hayirlisiO çizgi durduk yere çıkmaz :)
çizgi var ise testin bozuk olma ihtimali %10 falan o kadar küçükk..
Bu testte 5tl lik testlerdenGeç döllenme ise olabilir. Ama normal gününde yumurtladıysan negatif doğrudur. Bem ucuz 5 liralık testle adete 1 hafta kala öğrenmiştim. Gününde birdaha dene normal testle.