arkadaşlar benim de bugün adet günümdü ve sabah malesef adet oldum.2-3 aydır iyiydim ama bu ay yine çok karamsarım çok üzgünüm kızlar tarif edemiyorum sanırım benim normal yolla çocuğum olmıcak.5,5 yıllık evliyiz, 2yılı geçti çucuk istiyoruz hem de çok.her ay gün aşırı ilişki, belimin altına yastık koymak, 1-2 sat yatmak,ateş ölçmek her sabah, vitaminler, ballar çörekotları, karbonatla yıkamalar mı dersin, soğan kaynatıp içmek mi.hepsini denedim akılınıza ne gelirse....ama bunların hepsi aslında fasafiso kızlar bi umut olsun diye kendimizi avutuyoruz.Rabbim istediyse veriyo, eğer istemezse biz ne yapsak faydası yok.of bunları yazarken bile içim acıyo.bizm hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo,aşılama da yaptırdık o da tutmadı geçen ilkbaharda.
artık etraftakilere ne bahane uyduracağımı şaşırdım, kayınvalidemler falan soruyolar devamlı bilirsiniz.
onları da boşver bu süre zarfında etrafımdan çok yakınım tam dokuz kişi hamile kaldı ve kimisi doğurdu kimisi hala bebek bekliyo her haber alışımda içim öyle sızlıyo ki ...yanlış anlamayın onların adına çok sevniyor ve dua ediyorum ama bizim ne zaman olucak diye hayal kuruyorum.alt katımızda yeni doğan bebeğin sesleri geliyoo gece ağlıyo devamlı.keşke bizimde olsa ve ağlasa böyle diye özeniyoruz eşimle.
o da çok üzülüyo ben üzülmesin diye ona sıkıntımı hissettirmemeye çalışıyorum. bu akşam işten gelince adet oldun mu diye sordu, evet deyince yıkıldı ama biraz da bana kızdı sanki, belki de ben hassas olduğum için ifadesinden öyle hissettim.zaman geçince insan suçlucak birini mi arıyo acaba?
çokmoralim bozuk kızlar bunları kimseye anlatamıyorum
iyiki varsınız. sağolun:Saruboceq:
Rabbim bizi affetsin, çok şükürler olsun Yüce Rabbim