Regli olmadım ama kanda çıkmadı

kubrayndr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
82
35
8
26
Normalde 25 Kasım’da regli olmam gerekirken benden koyu bir leke geldi sonra kesildi vede hala regli olmadım kafam çok karıştı

Eklentiler

• A3655195-EF08-4AC7-BD02-8B41B69A4C52.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 80
Normalde 25 Kasım’da regli olmam gerekirken benden koyu bir leke geldi sonra kesildi vede hala regli olmadım kafam çok karıştı
Kız 5 çıkmış sonucun hamilelik şüphesi işte sana kabak gibi 2 gün sonra testini yenile iki katı olursa kesin hamilesin bana kalırsa şuanda öyle görünüyonda

Değer neden yazmıyor direk sıfır diye olabilir yoksa o sonuç çıkan sonucun 5 den küçük demek yani malesef sonuca göre negatif evet

Sen beni dinle git 2 gün sonra Tekrar et çıkmazsa o zaman nasip değilmiş ama değerin 5 gözüküyor
Evet aksi gibi 25 Kasım’da kahverengi akıntı geldi saat sabahın 10 u gibi akşam 5 te durdu dün hiçbir şekilde reglim gelmedi bu sabah ise kahverengi ufak bi iğne ucu kadar bi yapışkan sıvı geldi sonra kesildi göğüslerimde hiçbir agrı yok sadece kaşınıyo ikiside ilk defa böyle bir durum yaşıyorum kısmet nasip dediğin gibi

Rabbim hayırlısını versin canım banada dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…