• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli oldum fakat 2 gün sürdü hamile olma ihtimalim var mı

Mirayyy0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
3
1
1
27
Eşim askerde 2 ay oldu gideli ilk ay 2 gün sürdü reglim ikinci ay bitti olmam lazım ama olmadim süphelenmeye basladım bi olmaz diyorum iki gunde olsa regli oldum diyorum boyle olan var mı aranızda merak ettim yarın test almayı düsünuyorum reglim yogun oldu bu arada

Eşim askerde 2 ay oldu gideli ilk ay 2 gün sürdü reglim ikinci ay bitti olmam lazım ama olmadim süphelenmeye basladım bi olmaz diyorum iki gunde olsa regli oldum diyorum boyle olan var mı aranızda merak ettim yarın test almayı düsünuyorum reglim yogun oldu bu arada
Reglinin 2 ile 7 gün arasında sürmesi normal kabul ediliyor. Stres, mevsim geçişi gibi nedenlerden etkilenmiştir… Üstüne görme çok çok nadir yaşanan bir durum. Yerleşme kanaması da her kadında olmaz, olsa da lekelenme tarzında kahverengi/ pembe olarak görürsünüz. Regl olmuşsunuz bence, Allah istediğiniz zaman sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🙏🏻

şu an gecikmeniz var ve diğeri normal regl süreci gibi değilse test alabilirsiniz. Hatta direkt kan testi vermeniz daha iyi olur

Merhaba arkadaşlar 🙂 geçen ay ocak 4 de hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikle sonlandı 11 ocakta regl oldum ve kaybettim 🥺
Bu ay 8 inde regl olmam gerekti ama olmadim 2 gün gecikti . Belirtilerim adet olacak gibi agri degil ama kasık ve bel ağrılarım var test yapmayacagima kendimce söz verdim geçen ay erken farkettim bu ay gebe olma ihtimalim var mı acaba ?

Back
X