• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli Günüm Bu Gün Ama Olmadım Bu Belirtiler Hamilelik Belirtisi Mi ?

Beyza5

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
6
2
1
24
Hayırlı Akşamlar

Her ay düzenli adet oluyorum adet günüm bu gündü ama adet olmadım bel ağrım baş ağrım mide bulantım var ama kusmuyorum kabızlık da var bir de şeffaf beyaz akıntı oluyor 5 tl lik kaset test yaptım bu gün negatif çıktı kan testi mi güvenilir ? İdrar testi mi ? Ne zaman yapmalıyım bir de cevaplarınız için teşekkür ederim ..

2 gün sonra adet olmazsanız testi tekrarlayıp kan testi verin

Benim belirtilerim aynı adet belirtileriydi. Adetmden 3 gün evvel kaset testte çıkmıştı. Kan testi en güveniliri. Geç döllenme olabilir.

Hayırlı Akşamlar

Her ay düzenli adet oluyorum adet günüm bu gündü ama adet olmadım bel ağrım baş ağrım mide bulantım var ama kusmuyorum kabızlık da var bir de şeffaf beyaz akıntı oluyor 5 tl lik kaset test yaptım bu gün negatif çıktı kan testi mi güvenilir ? İdrar testi mi ? Ne zaman yapmalıyım bir de cevaplarınız için teşekkür ederim ..
Merhaba aynı durum bendede var. Bgn olmam lazım olmadım adetlerım düzenlidir. 3 gun once kaset dunde erken gebelık testı negatıf cıktı. Normalde karnım agrıdıgı an olurum 3 gundur karın kasık agrım var olmadım bakalım siz naptınız? Test yaptınız mu tekrar

Hayırlı Akşamlar

Kan testi en güvenilir gerisi pek nadir doğru sonuç veriyor

Hayırlı Akşamlar

Hamilemisiniz

Back