offf yaa offfff.adetim 3 gün gecikti umutlansam mı umutlanmasammı bilemiyorum.normaldee 8-9 aydan beri hep 23-24-25 dedim mi gelirdi.testi yapmaya da korkuyorum.Allahım kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın.çok kötü bi şey.bebişi olmuş birisini görünce kendimi çok ezik güçsüz eksik görüyorum.neden bende böyle değilim diye.herşeye dayanılır ama bu duygu insanı çok derinden yaralıyor. Allahım herkesin yardımcısı olsun hayırlı evlat nasip etsin
inşallah hamilesindir canım benimde bugün ikinci gün gecikme baabında. ama güçlü olmaya çalışıyorum. çünkü o bahsettiğin duygularla yaşayamam sende böyle düşün olursa ne ala olmassa da allahın bi bildiği vardır. inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun. ben bu sabah test yaptım tek çizgi. gerçi daha erkendi benim için ama napim dayanamadım. inşallah geçikmem devam eder ve hamişimdir. hamişizdir.a.s.
Bence bir Beta HSC testi yaptır,eğer çıkmazsa onda da doktora görün mutlaka,adet söktürücü verir büyük ihtimalle.İnşallah hamişsindir canım.Allah gönlüne göre versin.
arkadaslar bnmde bugun 8 gunum gecıktı yanı ama normalde cok duzensizoluyorum o yuzden omutlanmak istemıyorum pazartesı kan testı yaptırcam inş dua edin inş hepmiz hamileyizidr,,,
iyi geceler
uzun zamandır yazılanları takip ediyordum.. ama sessizce açıkcası cesaret edemedim yazmaya
belirtilerim şunlar falan diye :)) noşa üöitlenmek istemedim... ben ekim 24 de adet oldum ama kasımda tık yok gelmedi kırmızılar bu akşam test yaptımm silikte olsa pozitif inanamadım ikinciye yaptım oda aynı... sabah beta hcg baktırcam ayyy ne diyosunuz sizce hamilemiyimmm arkadaşlar
merhaba kızlar
geçen ay 6 sında regl olmuştum bugün ayın 4 ü şimdiye kadar olmam gerekirdi ama olmadım 6 sında gebelik testi yapsam çıkarmı acaba
Canım ya aynı günlerdeyiz... Benimde bugüne kadar olmam lazımdı. İnşallah ya... haberleşelim kardelen.... :teytey::teytey:
kızlar bende yazıalrınızı okuyorum ne zandır benimde ayın 2de adet olmam gekeyiodu hala olmadım adetimden önce test yaptım negatif ve adetim hiç gecikmezdi benim ama bi belirti falanda yok:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?