Regli düzensizliği

More123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
26
4
1
38
Arkadaşlar merhaba bir derdim var aşılama için Regli olmayı bekliyordum bünün için de turlusal kullandım Regli oldum fakat kırmızı değil kahverengi bişeyler oldu yani oldumla olmadım arası bişey ama ben yarın yine de doktora gidicem 2. Günü için randevu almıştım heyecandan mı olmadı kesildi bilmiyorum çok fazla Ağrı çektim ama neden böyle oldu bilgisi olan varmı

Aynı şey benim de başina geldi canım. Pco lu oldugum için tarlusalla adet goruyorum dr iki veya üçüncü günü gel dedi. Üç gün k.rengi leke leke geldi dr kabul etmedi test yaptırmak için iyice kırmızıyı görmek gerekiyormuş. Benim çok tuhafıma gitmisti.

Evet leke leke ama ilk gün kırmızıyı gördüm ben sonra sitresten mi neden kesildi aşılama yaptırmak içinde Regli dönemini beklemen gerekiyormuş bakalım yarın neyle sonuçlanıcak ilaçla tedaviye başlıycaklar aşılama öncesi of inşallah bilmiyorum çok umutluydum ya ama bu Regli olayı benim düzenimi bozdu

İnşallah her şey hayırlısıyla istediğin gibi yolunda gider Canım. Rabbim çok aratmadan doldursun kucaklarımızı

Ayni seyi bende yasadim canin kac ay tarlusalla adet oluyodum o da iki uc damlayi gecmiyodu cok rahatsiz oluyodum . Rabbimin bi bildigi vardir tabi benim hep duzensiz adetlerim yumurtaliklarimda calismiyo ama ne zaman hamile kalsam ondan bir ay once adetlerim duzene giriyo 3dusugum var dusuklerimden sonra hep hormonlarim yunurtaliklarm alt ust oluyodu . benim de boyle bi rahatsizligm var iste

Evet leke leke ama ilk gün kırmızıyı gördüm ben sonra sitresten mi neden kesildi aşılama yaptırmak içinde Regli dönemini beklemen gerekiyormuş bakalım yarın neyle sonuçlanıcak ilaçla tedaviye başlıycaklar aşılama öncesi of inşallah bilmiyorum çok umutluydum ya ama bu Regli olayı benim düzenimi bozdu

Canım çok çok geçmiş olsun kurban olduğum dermanı olmayan derdi kimseye vermez den sadece moralini iyi tut herşey insanoğlu için. Bende bugun doktora gittim reglinin 2. Günü iğne verdi göbekten vurulmam için 4 gün kullanıcam cuma günü gidicem bakıcaklar büyük ihtimalle pazartesi çatlatma iğnesi vurulucak Allah'ın izniyle inşallah hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip eder

Amin canik hayirlisi olsun valla bak sana.bi tavsiyem var bol bol estagfirullah el azim cek bak insallah hayirlisiyla hamile kalacaksin mesela belirle hergun 200tane cek . faydasini insallah goreceksin benim hocama dua verin bana evladim olsun diyorum 1000tanr estagfirullah el azim 1000tane Allahumme salli ala seyyidina muhammedivvessellim 1000tanede la ilahe illallah muhammedun rasullullah cekiceksin dedi cocuga niyet ediyosun en basta ama hic birakmicaksn hergun . ben 1000ner tane.cekemiyrm ama hergun duzenli 100er tanr cekiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…