REGLİ 1 HAFTA GECİKTİ BETA HCG 11,69 NORMAL Mİ

• Konu Sahibi Konu Sahibi istera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

istera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
1
0
1
34
Merhaba arkadaşlar, yazmadan önce çok düşündüm. kendimi yanlız hissettiğim için sizlere sormak istedim. belki yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar vardır.
16 Nisanda regli olmam gerekiyordu. 18 Nisanda peçeteye kırmızı leke geldi. 1 hafta olmayınca 23 Nisanda idrar testi yaptım 2.çizgi çok zor görünüyordu. Emin olmak için kan testi verdim 11,66 çıktı ve o gün kahverengi lekelenmeler başladı.3 gündür ara ara devam ediyor. dün sulu pembe leke oldu bugün koyu kırmızı.
yarın idrar testi yapacağım çift çizgi görürsem tekrar kan testine gideceğim ama kafamda hep deli sorular. Daha önce adetimde hiç gecikme olmazdı 28 günde oluyordum.
sizce kimyasal gebelik mi

Merhaba arkadaşlar, yazmadan önce çok düşündüm. kendimi yanlız hissettiğim için sizlere sormak istedim. belki yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar vardır.
16 Nisanda regli olmam gerekiyordu. 18 Nisanda peçeteye kırmızı leke geldi. 1 hafta olmayınca 23 Nisanda idrar testi yaptım 2.çizgi çok zor görünüyordu. Emin olmak için kan testi verdim 11,66 çıktı ve o gün kahverengi lekelenmeler başladı.3 gündür ara ara devam ediyor. dün sulu pembe leke oldu bugün koyu kırmızı.
yarın idrar testi yapacağım çift çizgi görürsem tekrar kan testine gideceğim ama kafamda hep deli sorular. Daha önce adetimde hiç gecikme olmazdı 28 günde oluyordum.
sizce kimyasal gebelik mi
Yani geç döllenme olabilirm çıktığı sonuçtan ziyade iki günde bir ne kadar arttığı önemli. Lekelenmelere gelince kimyasal olma ihtimali olabilir ama bunu netkeştirecek tek şey hcg bazen testler o koyuluğu tam vermiyor anlayamayabilirsiniz. Ya da bazen bu lekelenmeler hamileliğin belli dönemine kadar devam ediyor doktor ne olur ne olmaz diye progesteron falan veriyor hatta. Siz yarın iki gün oluyorsa kan verin çıkan sonuç en az yüzde elli artmışsa doktora gidin mutlaka

Back