Kızlar selam, reglime üç gün var bugün sabah ve akşam yaptığım testler bu şekilde sizce gebemiyim ?
Bu şekilde silik olarak hamileliğini öğrenen var mı birde Birde adet olacak gibi ağrılarım oluyor kramp şeklinde akıntım beyaz kremsi gibi belim de ağrıyor bu şekilde olan varmıydı
Kızlar selam, reglime üç gün var bugün sabah ve akşam yaptığım testler bu şekilde sizce gebemiyim ?
Bu şekilde silik olarak hamileliğini öğrenen var mı birde Eki Görüntüle 3577894
Birde adet olacak gibi ağrılarım oluyor kramp şeklinde akıntım beyaz kremsi gibi belim de ağrıyor bu şekilde olan varmıydı Eki Görüntüle 3577894
Eki Görüntüle 3577894
Eki Görüntüle 3577895
Bu şekilde silik olarak hamileliğini öğrenen var mı birde Eki Görüntüle 3577894
Birde adet olacak gibi ağrılarım oluyor kramp şeklinde akıntım beyaz kremsi gibi belim de ağrıyor bu şekilde olan varmıydı Eki Görüntüle 3577894
Eki Görüntüle 3577894
Eki Görüntüle 3577895
Gecikmeyi görüp gitmen daha iyi canım boşver bebeğin seninleyse seninle kalır zaten erken gitme ben geçen ay kimyasal yaşadım o kadar üzüldüm ki şimdiki aklım olsa 7 gün gecikme görmeden kana gitmezdim zaten sende şuan farkındasın testlere göre hamilelik var gözüküyor inşallah seninle olur ve saglicakla ilerler
Gecikmeyi görüp gitmen daha iyi canım boşver bebeğin seninleyse seninle kalır zaten erken gitme ben geçen ay kimyasal yaşadım o kadar üzüldüm ki şimdiki aklım olsa 7 gün gecikme görmeden kana gitmezdim zaten sende şuan farkındasın testlere göre hamilelik var gözüküyor inşallah seninle olur ve saglicakla ilerler
Evet uyku hali vardı bende sürekli uyuyordum içim geciyordu bide çok farklı bir sağ kasık batmalari oldu anlık. Ağız içim ve burun içim kuruyodu dudaklarım çatlamışti bide göğüslerim yumuşak ve dolgundu normalde sert oluyodu regle yakın