Regle doğru rahim duvari kalinlasir mi?

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Kızlar, şüpheli yakinlasmamdan sonra kan testim 0.100 (ilişkiden 15 gün sonra) doktor ultrasondan bakti rahimde kalinlasma var (12) mm ya adet olacaksiniz ya da gebelik olasiligi var dedi. ama zannetmiyorum dedi,kan testi 0 ise sonuc negatiftir dedi. Sizce gebelik yoktur dimi? Rahim kalin filan diyince acaip korktum

Evet canım regl yakinlasinca kalınlaşır jinekologa göründüm reglime 2 3 gün vardı doktorum gördü regl olunaksin heralde dedi duvarın kalınlaşmış diye:)

Evet canım regl yakinlasinca kalınlaşır jinekologa göründüm reglime 2 3 gün vardı doktorum gördü regl olunaksin heralde dedi duvarın kalınlaşmış diye:)
Ya kuzum icimi rahatlattin. Kaç gündür aklimda bu konu dolanip duruyor. Doktor çok ikili konustu gerçekten anlam verememistim. Ya adet dedi ya da olasilik var dedi gebelik konusunda. Kan ver bakalim demisti. Ben de kan verdim geri geldim kendisine sordum iliskiden 15 gun sonra kesin sonuc verir dimi diye. Neyse ki evet dedi. Bakalim hala bi gerginlik var uzerimde :/ çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…