- Konu Sahibi Lotuslilium
-
Doktorunuz transvajinal ultrason ile mi baktı yoksa normal ultrason ile mi baktı?Haklı olabilirsiniz. Tek kafamı karıştıran kızım doktorun hiç bir şey söylememesi, peki yumurtlama olacak olsa onu da görmez miydi? Şu an reglime 7 gün var. Bu olayın dün olduğunu düşünürsek gerçekten geç yumurtlama olabilir mi?
Transvajinal ile baktı. Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi. Kanda Crp bile kontrol edildi. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Kendimi de kötü hissettim. Sanırım biraz fazla umutlandım.Doktorunuz transvajinal ultrason ile mi baktı yoksa normal ultrason ile mi baktı?
Transvajinal ile baktı ise yumurtlama olsa muhtemelen anlardı diye düşünüyorum. Isterseniz bir dahaki aya ovülasyon testi deneyin. Yumurtlamanız ne zaman oluyor anlamış olursunuz. Ya da akışına bırakın siz bilirsiniz. Zaten her şeyiniz temiz çıkmış.Transvajinal ile baktı. Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi. Kanda Crp bile kontrol edildi. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Kendimi de kötü hissettim. Sanırım biraz fazla umutlandım.
Pozitif düşünün inşallah hayırlısıyla olur. Pikten sonra test yapmaya devam ediyor musunuz peki?Ovulasyon testi hatta cihazı dahi aldım. Hep pik gördüm ama malesef olumlu bir sonuç olmadı. 2 aydır saldım belki de hevesim kaçmıştı. Böyle de bir şey yaşayınca ufakta olsa ümitlendim. Bu arada uzunca bir süre gebelik öncesi takviyeler aldım. Eşim de ben de gerekli tahlillerimizi yaptıedık. Doğal yolla bebek sahibi olabilecek bir çift olduğumuz belli oldu. Biraz aceleci davranmamın sebebi ise MS hastası olmam. 28 yaşındayım, 30 uma kadar (mümkünse doğal yol ile) anne olmayı hedefliyorum ama sanırım o beni hedeflemiyor. :)
Elinizde varsa bi ovülasyon testi yapsanıza belki yumurta bugün çatlamıştır hemen değerlendirirsinizTransvajinal ile baktı. Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi. Kanda Crp bile kontrol edildi. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Kendimi de kötü hissettim. Sanırım biraz fazla umutlandım.
Denemekten zarar gelmez aslında, deneyeceğim.Elinizde varsa bi ovülasyon testi yapsanıza belki yumurta bugün çatlamıştır hemen değerlendirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?