• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif ama kan testi negatif nasıl oluyor???

50 nin üstü pozitif değildir ki.5 in üstü pozitifdir üstelik kagıtta senin betahcgnın kac cıktıgının yazması lazımmm
bence sen baska yerde kan ver yada git onlara 5 dk da betahcg sonucu verilmez ustelık kagıtta benım bethcg sonucum yazmıyor de

50 nin üstü pozitif değildir ki.5 in üstü pozitifdir üstelik kagıtta senin betahcgnın kac cıktıgının yazması lazımmm
bence sen baska yerde kan ver yada git onlara 5 dk da betahcg sonucu verilmez ustelık kagıtta benım bethcg sonucum yazmıyor de

dedim adama dediki her makinanin referans agirligi baskadir hem zaten adet gecikmesi gerekiyo test icin benim degerim kac diye sordum adama dedi gebelik yok yani 0 olurmu dedim 0 olsa idrarda testinde cikmaz
aldigim cevap: hanim efendi hamile degilsiniz
kagida tekrar baktim benim degerim yazmiyodu yani 0 bile yazmiyodu sadee negatif karsisindada referans agirligi 5-50 yaziyo okadar
galiba kan testi erkan kan testlerinden degildi

her ay betahcg verdıgım ıcın ve 4 ay boyunca 15 kere betahcg yaptırdım.adetin olmadan 1 hafta öncesinden kanda çıkar gebelik.betahcg ile yapılan tahlilde sana verilen kagıtta senin değerinin kaç çıktıgının yazması lazım örnek:0.5 yada nebilim 5.4 gbi
bu işde bir anormallik var 5 dk verilmesinden belli sonucun git onlarla konus yada baska yerde baktır
yüksek ihtimallede hamilesindir

kanda genelde 50nın üzerı saglıklı gebelık olarak yorumlanıyor ama senınkınde ılgınc olanı 50-100 falan hıcbır deger olamamsı hem öyle 5 dkda kan tetsımı olurmus enaz 1 saat sonra verılır sonuc bunlar fazla sallamıslar ıdrarda pozıtıf cıktıysa dogrudur ama 5 dk sonunda cıakn deger gercek sayılıyor 10 dk sonra bakılmaması lazım ama senın zaten son yaptıgında kısa sürede sonuc vermıs hamılesındır adet gününü bekle öyle yaptır kan tetsını ozanmn yada erken gebelık testlerı varya ıdrar ıcın onları dene onlar dah dogru sonuc verır

eğer 5 günlük hamile isen 15 yada 20 civarlarında olur
50 nin üstü olması demek 2 haftalık gebelik demek
saglıklı saglıklsız oldugunu anlayambilmek için degerler yuksekken bir anda düşmesinde anlaşılır
yani 50 nin üstü saglıklıdır diye bir şey yok 50 nin altı yeni gebelik vardır demek üstüde 2 hafta civarıdır demek
bu konularda uzman oldumartık:ssz:

gebelık sonucta sata göre hesaplanıyor ama cerencım oyüzden genelde ögrendıgımızde nerden baksan 3-4 haftalık gebelık oluyor oyüzden deger hemen hemen 50lı cıvarlarda oluyor zaten gec döllenme olmadıysa

regl günün geçtikden sonra 50 nin altında çıkarsa dogru soyluyorsunn saglıksız gebelik oluyor
çünkü adetn gectıkden sonra bebek en azından 3 haftalık oluyor
3 haftalıkken degerler 50 nin üstü oluyor

kizlar ben hastaneye gidiyorum böyle bekliyemicem cunku cok sacma hafta sonuna kadar hamileyim piskolojisiyle yasicam eger yoksa uzulcem en iyisi simdi gidip geleyim

evet simdi geldim hastaneden ve test sonucum 37.4 yani hamileyim ama doktor bi garipti 50 nin ustune cikmasi lazim dedi iki gün sonra tekrarlat yoksa adet olursun adetle gider bide sezeryanlisin bence dogurma dedi inanabiliyomusunuz dedim ben aldirmam bi sene oldu cok var böyle doguran yok dedi dikislerin patlar rahmini kaybedersin ve bebegide inanin korkdum :(

evet simdi geldim hastaneden ve test sonucum 37.4 yani hamileyim ama doktor bi garipti 50 nin ustune cikmasi lazim dedi iki gün sonra tekrarlat yoksa adet olursun adetle gider bide sezeryanlisin bence dogurma dedi inanabiliyomusunuz dedim ben aldirmam bi sene oldu cok var böyle doguran yok dedi dikislerin patlar rahmini kaybedersin ve bebegide inanin korkdum :(

hayırlı olsun sen doktoru takma boşver daha erken bile doğum yapan var hiçbişey olmaz Allahın izniyle.
2 gün sonra tekrarlat demeside 2 günde bir ikiye katlaması gerekiyorya ondan demiştir

[canım tebrik ederim heycanla okudum topiği ve hamile olmana çok sevindim dikişlerinede bişi olmaz hiç merak etme korunmuyomudunuz peki istiyomuydun yani çünkü daha bebeğin bi yaŞINDAYMIŞYA ONDAN DEDİM I][/I]

hem korunuyoduk ama icte icede istiyoduk esimle cok yas farki olmasin aralarinda diye ilk bebegimizi cok seviyoruz ve ona 3 yada 5 yasindayken bi kardes vermek onu uzebilirdi böyle ufakken anlamicak ona arkadas gelmis olcak bakalim hayirlisi kendi doktorum bana 1 sene beklemem gerektigini söylemisti ama aksam nöbetci baska doktor vardi ve korktum acikcasi

hayırlı olsunn:21:doktor abartmışşş ve saçmalamışşş
zaten bu nöbetçi doktorlar her nedense felaket tellalı oluyorlar:20:

hem korunuyoduk ama icte icede istiyoduk esimle cok yas farki olmasin aralarinda diye ilk bebegimizi cok seviyoruz ve ona 3 yada 5 yasindayken bi kardes vermek onu uzebilirdi böyle ufakken anlamicak ona arkadas gelmis olcak bakalim hayirlisi kendi doktorum bana 1 sene beklemem gerektigini söylemisti ama aksam nöbetci baska doktor vardi ve korktum acikcasi

tamam canım allah hayırlı etsin inş gönlüne göre versinde ya erken değilmi biraz sezaryen olanlar 2 sene gebelik yasak.çünkü kaç kat dikiliyor.iç taraftaki dikişler dış taraftakiinden daha yavaş kaynıyor.hatta sezeryan dikiş yerin hala uyuşuktur büyük ihtimalle . dr un dediği gibi ikisi bi arada fark fazla olmasın düşüncesi iyide ya ters gidip işler rahimine zarar verirsen bu sefer bebeğin tek kalmasıda var .. rahime bişey olursa kardeşsizde kalabilir baebeğin. ayrıca doğum sonrası özellikle söylemedilermi 2 sene doğum yasak diye .normalde bilgilendiriyorlar.

bide moralini bozmak istemem ama büyük ihtimalle boş gebelik değerlerin düşük ... yinede hayırlısı olsun...

tamam canım allah hayırlı etsin inş gönlüne göre versinde ya erken değilmi biraz sezaryen olanlar 2 sene gebelik yasak.çünkü kaç kat dikiliyor.iç taraftaki dikişler dış taraftakiinden daha yavaş kaynıyor.hatta sezeryan dikiş yerin hala uyuşuktur büyük ihtimalle . dr un dediği gibi ikisi bi arada fark fazla olmasın düşüncesi iyide ya ters gidip işler rahimine zarar verirsen bu sefer bebeğin tek kalmasıda var .. rahime bişey olursa kardeşsizde kalabilir baebeğin. ayrıca doğum sonrası özellikle söylemedilermi 2 sene doğum yasak diye .normalde bilgilendiriyorlar.

bide moralini bozmak istemem ama büyük ihtimalle boş gebelik değerlerin düşük ... yinede hayırlısı olsun...

galiba tam okumadin sen canim yazdiklarimi ben 34 günde bir adet oluyorum yani subat yüzünden ayin 10 da adet olmam gerekiyo normalde ama hamileyim dün test yaptirdim ve erken olmasina ragmen guzel bi sonuc cikti bugun tekrar idrar testi yaptim ve dünkünden daha koyuydu
madem moral bozmak istemiyosun ozaman tutupta bos gebelik galiba denmez 2 sene yasak evet bunu bilmicek kadar cahil degilim lakin bana dogum yaptiran doktor en erken 1 sene sonra hamile kalabilirsin demisti hem senin dediklerin cok sacma cünkü ben korunuyodum ama icten ice istiyodum yani olmus simdi aldirmi demeye getiriyosun moral vercegine dediklerine insanlar hamile kalabilmek icin neler yapiyo bize rabbim vermis hediye aksini düsünmem sacma sizinde bu sekilde konusmaniz yalnis

evet simdi geldim hastaneden ve test sonucum 37.4 yani hamileyim ama doktor bi garipti 50 nin ustune cikmasi lazim dedi iki gün sonra tekrarlat yoksa adet olursun adetle gider bide sezeryanlisin bence dogurma dedi inanabiliyomusunuz dedim ben aldirmam bi sene oldu cok var böyle doguran yok dedi dikislerin patlar rahmini kaybedersin ve bebegide inanin korkdum :KK43:
hayırlı olsun canım bakma sen doktorun dedigine ben ilk oglumu sezeryanla dogurdum 5 ay sonra apandistim patladı bi ameliyat daha oldum oglum 10 ayı doldurdu bidaha hamile kaldm idrar testi pozitif ti kan degeri pozitif cok güzel artıyodu ama kese görünmüyodu 9 haftalıktım devlet hastanesinde bi keseyi göremediler bide üstüne densiz doktorun biri bi güzel erken hamile kaldım diye azar atmaya gitti sinirlerimi bozdu neyse sonra hamileliğim kesinlesti hamileyken 3 ay daha oglumu emdirip yavas yavas kestim memeden 2 ameliyatlı olmama ragmen cok sükür ki dikişlerde bi sorun olmadı dogumda gayet güzel gecti 13 gün erken alındı kızım sen hic korkma canım Rabbim kolaylıgını verir

hayırlı olsun canım bakma sen doktorun dedigine ben ilk oglumu sezeryanla dogurdum 5 ay sonra apandistim patladı bi ameliyat daha oldum oglum 10 ayı doldurdu bidaha hamile kaldm idrar testi pozitif ti kan degeri pozitif cok güzel artıyodu ama kese görünmüyodu 9 haftalıktım devlet hastanesinde bi keseyi göremediler bide üstüne densiz doktorun biri bi güzel erken hamile kaldım diye azar atmaya gitti sinirlerimi bozdu neyse sonra hamileliğim kesinlesti hamileyken 3 ay daha oglumu emdirip yavas yavas kestim memeden 2 ameliyatlı olmama ragmen cok sükür ki dikişlerde bi sorun olmadı dogumda gayet güzel gecti 13 gün erken alındı kızım sen hic korkma canım Rabbim kolaylıgını verir

Konu 4 yil once acilmis. Belki konu sahibi dogum yapmistir evladini kucagina bile almstr :)

Back