Regle 7 gün kala şişkinlik ve beyaz akıntı yaşayanlar fikir verirmisiniz

EwitaM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
82
19
3
33
Kızlar bu ay klomen kullandım. Tam 7 gün önce yumurtam çatladı. 2 gün sonra doktor kamera ile baktı yumurtaların çatlamış sıvısı duruyor dedi. Bu olayın üstünden 4 gün sonra yani dün karnım davul gibi şişti. İki gündür nefes alırken bile daraliyorum o kadar şiş. Bugün de yumurtlama döneminde olan yumurta akı beyazımsı akıntım başladı tekrar. Anlamadım tekrar yumurtlama yaşıyorsam doktor 4 gün önce gormezmiydi. Hatta çatlatma iğnesi verecekti kendi çatlamış hepsi dedi. Eğer yumurtlama değilse de bu şişkinlik ve akıntı hamilelik olabilir mi. Regle 7 gün var daha. Bu kadar erken olur mu. Daha önce yaşamış olan var mı

Bu arada duphaston da kullanıyorum 4 günüm kaldı

Merhaba bende sizin gibi klomen kullandım şimdi de duphason şuan durumunuz nasil

Merhaba bende sizin gibi klomen kullandım şimdi de duphason şuan durumunuz nasil
Hala çok şiş durumdayım akıntı da ara ara geliyor hala. 4 gün kaldı regl günüme. Bugün artimet erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ama herkes yalancı çıkarıyor yazmış guvenemedim de.

Canım bu belirtileri de daha fazlasını da çokça kez yaşadım malesef bazen beyin vücut bile oyun oynuyor çünkü öyle olmasını istiyoruz. 7 gün kala belirtiler gerçek değildir belirtilerim var deyip gebe olan tesadüfen oluyor. İlk belirti hcg artisidir idrardaki. İ yüzden cok umutlanmadan sabırla beklemek gerekiyor ama anlıyorum seni de inşallah bebeğin vardır

Canım ben de öyleyim 1 yılı geçti artık belirtilerden silik testlerden çok yoruldum. Ama bu şişlik ilk defa yaşadım gunlerdir karnım 3 aylık hamile gibi patlayacak derecede şiş. O yüzden şüphelendim bir de göğüs ucunda dokundugum zaman yaraya dokunur gibi acı oluyor. İlk gebeligimdeki tek belirtim göğüs ucundaki acıydı. Yine istemeden belirtilerle umutlanir oldum

Merhaba bu ay bende femara kullandım şuan 8 gün var adetime ilk kez doktorla birlikte çatlamayı yakaladık ve değerlendirdik bendi hiç belirti yok diyebilirim normalde göğüslerim falan şişerdi bu ay yok yumurtlamadan sonra 1 hafta falan akıntım geldi uzayan akıntı ve gaz problemim var bugünde hafif boğaz ağrım var başka bişey yok inşallah ikimiz içinde vardır canım senin silik çizgi çıkmış bile belkide gerçekten vardır

İnşallah canım amiin. Benim de yumurtlamadan tam 1 hafta sonra geldi aynı akıntı tekrar yumurtladim sandım hatta. Silik çizgi umarrim git gide koyulasir ve inşallah sen de net çift çizgileri görürsün

İnşallah canım amiin. Benim de yumurtlamadan tam 1 hafta sonra geldi aynı akıntı tekrar yumurtladim sandım hatta. Silik çizgi umarrim git gide koyulasir ve inşallah sen de net çift çizgileri görürsün
İnşallah canım yaa ben 2 senedir bekliyorum va çok istiyorum artık hiç çift çizgi görmedim

Canım benim hiç yok senin yine Allah bagislasin var. İnan hepimiz böyleyiz ben dünden beri ağlıyorum çok üzülüyorum yapacak bişi yok umutlanmak daha kötü oluypr Allah istwyen herkese nasip etsin

Canım benim hiç yok senin yine Allah bagislasin var. İnan hepimiz böyleyiz ben dünden beri ağlıyorum çok üzülüyorum yapacak bişi yok umutlanmak daha kötü oluypr Allah istwyen herkese nasip etsin
Amiin canım evet çok şükür 6 yaşında kızım var. 1 buçuk yıla yakındır da korunmuyoruz. Bu süreci de yaşamamız gerekiyormuş demek ki herşey Allah'tan. Ama yaşayan biliyor gerçekten bu psikolojiyi. Etrafımdaki insanlar sürekli çok düşünme akışına bırak diyor. O kadar sinirleniyorum ki. Her ay ayrı belirti beklenti sonu hüsran. İnsan nasıl düşünmesin ki. Rabbim güldürsün yüzümüzü inşallah

Sende hamilelik var bence yarın başka marka test dene istersen
Canım keşke yaa az önce kaset test yaptım ama yok galiba. Uyusam 3 4 gün geçse de günüm gelse direk. Bak fotolarını koyuyorum.

Eklentiler

• 1000048112.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 2
Canım keşke yaa az önce kaset test yaptım ama yok galiba. Uyusam 3 4 gün geçse de günüm gelse direk. Bak fotolarını koyuyorum.
Kaset testler daha ilerisi için bence erken olanlar daha hassas oluyor diye biliyorum sen bekle ilk idrarla yaparsın yarın ya da 2 gün sonra

Kaset testler daha ilerisi için bence erken olanlar daha hassas oluyor diye biliyorum sen bekle ilk idrarla yaparsın yarın ya da 2 gün sonra
Evet bugün eczane dolasayim avox ya da prediktor bulmaya çalışayım. Bu ikisi genelde guvenilir demiş herkes. Yarın ilk idrarla deneyeyim.

Evet bugün eczane dolasayim avox ya da prediktor bulmaya çalışayım. Bu ikisi genelde guvenilir demiş herkes. Yarın ilk idrarla deneyeyim.
Evet ilk idrar olması önemli zaten adet öncesi olduğu için hcg hormonu düşüktür varsa bile

Duphaston da bugün bitiyor. Bittikten sonra 3 4 gün içinde geliyormuş genelde herkesde galiba. Bu hafta belli olacak benim için herşey hayırlısıyla. Doktor da eğer regl olursa 2. Gün gel dedi randevuyu nasıl ayarlarım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…