Sanki var da bana görünmemek icin sıkıntı çıkarıyor
Sizin belli oldu mu bugünYaa beklenen haber çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun
Canım hala e nabıza düşmedi ya 5 dkda bir girip bakıyorumSizin belli oldu mu bugün
Hay allah zor bekleyişler :) mutlaka haber ver çok merak ettim bugüne de güzel bir haber alalım :)Canım hala e nabıza düşmedi ya 5 dkda bir girip bakıyorumöğrenince yazarım mutlaka
Bugun yaptim saat 4 te boylr cikti bugun günüm saylirNaz yapıyor
Canım görünüyor silik çizgi hemen mi çıktı ikinci silik çizgiBugun yaptim saat 4 te boylr cikti bugun günüm saylir
Canım vala çatlıycam hala yok e nabızda yarın sabah özele gidip kan veririm hemen çıkar sağlık ocağı bana çok yakın diye gitmiştim 2 gün oldu resmen yaHay allah zor bekleyişler :) mutlaka haber ver çok merak ettim bugüne de güzel bir haber alalım :)
Sağlık ocakları merkez laboratuvarına gönderdikleri için sonuçlar geç çıkar malesef. Özel daha mantıklı bir tercih olurCanım vala çatlıycam hala yok e nabızda yarın sabah özele gidip kan veririm hemen çıkar sağlık ocağı bana çok yakın diye gitmiştim 2 gün oldu resmen ya
Hemen sayilmaz canim ilk 1 satte göründü adet olacak gibi agri yaşıyor muyuz oldu olacak gibiyim tik yok amaCanım görünüyor silik çizgi hemen mi çıktı ikinci silik çizgi
Sağlık ocakları merkez laboratuvarına gönderdikleri için sonuçlar geç çıkar malesef. Özel daha mantıklı bir tercih oluristanbulda mı yaşıyorsunuz?
Sağlık ocakları merkez laboratuvarına gönderdikleri için sonuçlar geç çıkar malesef. Özel daha mantıklı bir tercih oluristanbulda mı yaşıyorsunuz?
Canım hala e nabıza düşmedi ya 5 dkda bir girip bakıyorumöğrenince yazarım mutlaka
Canım hala e nabıza düşmedi ya 5 dkda bir girip bakıyorumöğrenince yazarım mutlaka
Ayy bende çok merak ettimmm çıkmadı mı halenn
Aynen canım ya çok geç oldu sevinemiyorum bile yarın özele gidecem inşallahSağlık ocakları merkez laboratuvarına gönderdikleri için sonuçlar geç çıkar malesef. Özel daha mantıklı bir tercih oluristanbulda mı yaşıyorsunuz?
İnsan gebelik vardır canımHemen sayilmaz canim ilk 1 satte göründü adet olacak gibi agri yaşıyor muyuz oldu olacak gibiyim tik yok ama
Maalesef canımAyy bende çok merak ettimmm çıkmadı mı halenn
Aaa çok yakın değerlerimiz :)) hayırlı olsun şimdiden çokk sevindim gözümüz aydınKızlar pazartesi gününkü beta değerim 145 miş daha şimdi e nabıza düştü geç oldu ama hamileyim çok şükür
Aynen canım değerlerimiz aynı sayılır inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızAaa çok yakın değerlerimiz :)) hayırlı olsun şimdiden çokk sevindim gözümüz aydın
İnşallah canım darısı sana inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz adet tarihin gecikti demiAyyy hayirli olsun ins bnmde olur
Çok mutlu oldum canımmm hersey gönlünce olsunKızlar pazartesi gününkü beta değerim 145 miş daha şimdi e nabıza düştü geç oldu ama hamileyim çok şükür
Çok teşekkür ederim canım seninde gönlünden geçen olsun inşallah isteyen herkese nasip olsunÇok mutlu oldum canımmm hersey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?