• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regle 4 gün kala test çıkar mı

ilole1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
2
1
1
32
merhaba regle 4 gün var bazı belirtilerim ve şüphelerim var belki de bana öyle geliyodur bilmiyorum. ani kasık ağrılarım oluyor iki büklüm olacak kadar şişkinlik var gögüslerim biraz hassaslaştı birde normalde iştahlı biriyim ama sevdiğim yemekte olsa tiksinmeye başladım, sizce olabilir mi?

merhaba regle 4 gün var bazı belirtilerim ve şüphelerim var belki de bana öyle geliyodur bilmiyorum. ani kasık ağrılarım oluyor iki büklüm olacak kadar şişkinlik var gögüslerim biraz hassaslaştı birde normalde iştahlı biriyim ama sevdiğim yemekte olsa tiksinmeye başladım, sizce olabilir mi?
Bn testi 3 gün kala yaptım

ben 5 gün önce öğrendim

Bende 3 gün kala öğrendim. Erken gebelik testleri var onda görünür bence

Moral bozukluğu olmaması için tam adet gununde yapmanı öneririm benım adete 7 gun kala 1 pozitif 3 negatif cıktı hatta kan bile negatifti adet gunumde pozitif cıktı ve kanda da deger arttı

Back