Regle 4 gün kala hamile olan var mı?

CURIOUS-WOMAN

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
668
604
Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi beklenen regle 4 gün kala olan ilişkide gebelik yaşayanlar varmı? Ve hamile olduğunuzu regl kaç gün gecince anladınız?

Benim döngüm 21-24 arası oluyor. İki ay önce 21, geçen ay 24 günde regl oldum. Bu ay 30. Gün ve ben regle 8 gün kala yumurtlama akıntısı gördüm, hafif pembe lekelenmem oldu peçeteye geldi sonrası yok. Regle 5 ve 3 gün kala korunmasız ilişki oldu. Ve reglim 5 gün gecikti. 2 gün önce 3 gün gecikmeyle kan testim negatif çıktı. İhtimal var mı sizce? Böyle gecikme yaşamadım daha önce

Mevsimden dolayı gecikme yaşamış olabilirsiniz veya geç döllenme olabilir . Kesin sonuç korunmasız ilişki sonrası 10 gün geçmesi lazım ki kan da gözüksün .

Mevsimden dolayı gecikme yaşamış olabilirsiniz veya geç döllenme olabilir . Kesin sonuç korunmasız ilişki sonrası 10 gün geçmesi lazım ki kan da gözüksün .
Teşekkür ederim hafta sonuna kadar olmazsam test vericem. Sizde oldu mu böyle bir durum, geç döllenme ya da adet önce yumurtlama

Ben adetime 2-3 kala hamile kaldım herkes yok olmaz falan der ama yumurtlama dönemine göre değişiyor demek hemde sadece 1 kez korunmamakla,olmaz diye bişey yok yani

Ben adetime 4 gun kala erken gebelik testi ile ogrendim. hemen doktora gittim kan degerim 15 cikti. sonrasinda yukselerek devam etti.

Yarin sabah ilk idirarinizla yeni bir test yapin

Merhaba aynı durumdayım benim döngüm öyle 21 veya 22.ci günde bir adet oluyorum şuan benimde 3gün geçti hala tık yok test yapsamda çıkmaz sanırım siz yapmışsınız çıkmamış sanirimt 1 hafta 10 gün geçmesi gerek test için

Yumurta geç salınıyor olabilir. Regle 5 gün kala ovülasyonla yumurtlama gören var.
Kısaca kısmet işte.korunurken hamile kalmak nasil oluyor.ortada sperm yok birşey yok.yok zevk suyundan falan diyorlar ama daha öpüşmeye başlarken takan var.bilim bence bu hamilelik konularında çaresiz. Bazen de ortada kabak gibi yumurta, kaliteli sperm varken birşey olduğu yok.

Ben adetime 2-3 kala hamile kaldım herkes yok olmaz falan der ama yumurtlama dönemine göre değişiyor demek hemde sadece 1 kez korunmamakla,olmaz diye bişey yok yani
O zaman mi yumurtlamanmış? Ovulasyonla takip etmesen bile ağrılardan hissedersin?

Ve o ay tek o gün mü ilişki oldu ki eminsin o günden kaldığına?

Son düzenleme:
Ben adetime 4 gun kala erken gebelik testi ile ogrendim. hemen doktora gittim kan degerim 15 cikti. sonrasinda yukselerek devam etti.

Yarin sabah ilk idirarinizla yeni bir test yapin
Canım hamile kalınır mi diyor, ne zaman öğrendiniz demiyor.
Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…