- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi CURIOUS-WOMAN
Bu olabilir.Yumurta geç salınıyor olabilir. Regle 5 gün kala ovülasyonla yumurtlama gören var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu olabilir.Yumurta geç salınıyor olabilir. Regle 5 gün kala ovülasyonla yumurtlama gören var.
Aynen tamamen araflık sebepsiz infertilite mesela her şey normal ama yok.Kısaca kısmet işte.korunurken hamile kalmak nasil oluyor.ortada sperm yok birşey yok.yok zevk suyundan falan diyorlar ama daha öpüşmeye başlarken takan var.bilim bence bu hamilelik konularında çaresiz. Bazen de ortada kabak gibi yumurta, kaliteli sperm varken birşey olduğu yok.
ay pardon, ben okurken kendim heycanlanmisimtesekkur ederimCanım hamile kalınır mi diyor, ne zaman öğrendiniz demiyor.
Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada
Ben de bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Sizin gibi bat 4 gun varBen adetime 4 gun kala erken gebelik testi ile ogrendim. hemen doktora gittim kan degerim 15 cikti. sonrasinda yukselerek devam etti.
Yarin sabah ilk idirarinizla yeni bir test yapin
bende elektronik bir test vardi. Onda direk 1-2 haftalik gebe cikti. yoksa cizgilide bende de cikmamistiBen de bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Sizin gibi bat 4 gun var
Evet eminim hatta dedimki aman herkes son bir hafta gebelik olmaz diyor bu sefer de korunmayalim dedim ve hamile oldum, hiçbir hesaplama falan da yapmadım çünkü daha düşünmüyordum nasıl olsa olmazmış dedim ama oldu,çok şükür bin şükürO zaman mi yumurtlamanmış? Ovulasyonla takip etmesen bile ağrılardan hissedersin?
Ve o ay tek o gün mü ilişki oldu ki eminsin o günden kaldığına?
Adetime yakın tek gün korunmadik ,ben kadere inanırım olacağı varmış ve oldu,ama ilk gebeligim 6,5 aylıkken karnımda sebepsiz öldüO zaman mi yumurtlamanmış? Ovulasyonla takip etmesen bile ağrılardan hissedersin?
Ve o ay tek o gün mü ilişki oldu ki eminsin o günden kaldığına?
Cennette bekleyen meleğin var, Rabb'im bir daha aynı acıyı yaşatmasınAdetime yakın tek gün korunmadik ,ben kadere inanırım olacağı varmış ve oldu,ama ilk gebeligim 6,5 aylıkken karnımda sebepsiz öldü
Darısı bana kuzum inşEvet eminim hatta dedimki aman herkes son bir hafta gebelik olmaz diyor bu sefer de korunmayalim dedim ve hamile oldum, hiçbir hesaplama falan da yapmadım çünkü daha düşünmüyordum nasıl olsa olmazmış dedim ama oldu,çok şükür bin şükür
İnşallah canım inşallah amin ,kimselere yaşatmasın evlat acısı, büyüdükçe acısı daha çok olur.Cennette bekleyen meleğin var, Rabb'im bir daha aynı acıyı yaşatmasın
Neden sordum canım, eşim şehir dışındaydı, henüz geldi adetime 5 gün varken değerlendirdik, inş nasip olur yinede
Erken gebelik testiydi dimi?bende elektronik bir test vardi. Onda direk 1-2 haftalik gebe cikti. yoksa cizgilide bende de cikmamisti
Allah razı olsun arkadaşım benim, güzel yüreğin duan içinİnşallah canım inşallah amin ,kimselere yaşatmasın evlat acısı, büyüdükçe acısı daha çok olur.
İnşallah sizde hamile olursunuz bu ay,neden olmasın yani hadi inşallah inşallah
evetErken gebelik testiydi dimi?
Allah razı olsun arkadaşım benim, güzel yüreğin duan için
Hamile kaldığın o ayda adet öncesi rahimde alt kasıklarda kasılmalar sökülecek gibi her an adet oluyor muydu?
Şu an benim öylede ha geldi ha gelecek gibi
Benim bir ölü iki canlı gebeliğim oldu,hepsinde de aşırı derecede kasık ağrım oldu adet oldum olacagim diye WC ye koştum hep,kardeşimin de gebeliği öyleydi,sizin de olabilirAllah razı olsun arkadaşım benim, güzel yüreğin duan için
Hamile kaldığın o ayda adet öncesi rahimde alt kasıklarda kasılmalar sökülecek gibi her an adet oluyor muydu?
Şu an benim öylede ha geldi ha gelecek gibi
Kasık ağrısı, tarif ettigim.gibi sökülme hissi, rahimde kasılmalar olur ya oyle miydi? Af edersin sanki ilk geldiginde hissederiz ya geleceğini öyle miydi?Benim bir ölü iki canlı gebeliğim oldu,hepsinde de aşırı derecede kasık ağrım oldu adet oldum olacagim diye WC ye koştum hep,kardeşimin de gebeliği öyleydi,sizin de olabilir
Aynen öyle diyorum ya oldum kesin diye WC ye çok koştumKasık ağrısı, tarif ettigim.gibi sökülme hissi, rahimde kasılmalar olur ya oyle miydi? Af edersin sanki ilk geldiginde hissederiz ya geleceğini öyle miydi?
Normal bi kasık ağrısı farklı çünkü.
Teşekkür ederim inşallah en hayırlı zamanda hamile kalırımAynen öyle diyorum ya oldum kesin diye WC ye çok koştum
İnşallah sende,konu sahibi arkadaşta en yakın zamanda hamile olursunuz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ay inş canım öyle olur yaAynen öyle diyorum ya oldum kesin diye WC ye çok koştum
İnşallah sende,konu sahibi arkadaşta en yakın zamanda hamile olursunuz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
O gün mü yumurtlamandı akıntından bilirsin?Harika gerçekten, evet çoğu kişi olmaz diyor ama olanlar varmış. Sağlıklı bir gebelik miydi?