Benimkide böyle çıktı bugün akşamüstü ilk 5 dk içinde genelde beni yaniltmadi bu test ama burdakiler yanıltıyor diyor bilemedimTeste çok silik görünüyor sizce var mı bir şey ?bu şekilde test hayali çizgiyi yanlış gösterebiliyor mu ?
Sabahki ilk idrar daha net gösteriyor..Benimkide böyle çıktı bugün akşamüstü ilk 5 dk içinde genelde beni yaniltmadi bu test ama burdakiler yanıltıyor diyor bilemedim
Yani sabah yapınca cikmayadabilirmi?Sabahki ilk idrar daha net gösteriyor..
Evet erken gebelik testinde daha mı belirgin olmalı regl e 4 gün kalaEvet burda çok dikkatli bakarsan görebiliyorsun resmi negatif yapıp bakmak daha net gösterir.. Erken gebelik testi mi bu? Onda daha net gösteriyor normalde..
Markasını bilmiyorum bakarımYanlis gosterme bazen oluyor. Bazen de kimyasal çıkabiliyor. Bu nedenle gecikmeden test yapmak onerilmiyor pek. Ama sabretmek mümkün degil. Bence bir de sabah idrariyla yapin. Testin markasi nedir?
Aynı test galiba senin daha belirginBenimkide böyle çıktı bugün akşamüstü ilk 5 dk içinde genelde beni yaniltmadi bu test ama burdakiler yanıltıyor diyor bilemedim
Genelde daha net gösteriyor oEvet erken gebelik testinde daha mı belirgin olmalı regl e 4 gün kala
Olup olmadığı daha net oluyor sadeceYani sabah yapınca cikmayadabilirmi?
muhtemelen yoktur o zmn kaldıkça bu ikinci çizgi oluştu o halde batmalar da oluyor ama artık adet olacağım ona yoruyorumOlup olmadığı daha net oluyor sadece
Gebelik olduğunda çizgi pembemsi oluyor ama İnşallah vardır hayırlısı olsunĞ
muhtemelen yoktur o zmn kaldıkça bu ikinci çizgi oluştu o halde batmalar da oluyor ama artık adet olacağım ona yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?