Regle 4 gün kala gebelik testi

artflut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
9
1
1
33
Teste çok silik görünüyor sizce var mı bir şey ?bu şekilde test hayali çizgiyi yanlış gösterebiliyor mu ?

Yanlis gosterme bazen oluyor. Bazen de kimyasal çıkabiliyor. Bu nedenle gecikmeden test yapmak onerilmiyor pek. Ama sabretmek mümkün degil. Bence bir de sabah idrariyla yapin. Testin markasi nedir?

Evet burda çok dikkatli bakarsan görebiliyorsun resmi negatif yapıp bakmak daha net gösterir.. Erken gebelik testi mi bu? Onda daha net gösteriyor normalde..

Teste çok silik görünüyor sizce var mı bir şey ?bu şekilde test hayali çizgiyi yanlış gösterebiliyor mu ?
Benimkide böyle çıktı bugün akşamüstü ilk 5 dk içinde genelde beni yaniltmadi bu test ama burdakiler yanıltıyor diyor bilemedim

Eklentiler

• IMG_20210929_175224.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 91
Bende sabah ilk ıdrar ile tekrarlanmasını öneririm en sağlıklı o şekilde belli oluyor.

Bu sabah yaptım aslında o an dikkatli bakmadım yok diyim koydum işe yetişmem gerekiyordu öğlen geldiğimde tekrar baktım ve bu şekildeydi

Evet burda çok dikkatli bakarsan görebiliyorsun resmi negatif yapıp bakmak daha net gösterir.. Erken gebelik testi mi bu? Onda daha net gösteriyor normalde..
Evet erken gebelik testinde daha mı belirgin olmalı regl e 4 gün kala

Ğ

muhtemelen yoktur o zmn kaldıkça bu ikinci çizgi oluştu o halde batmalar da oluyor ama artık adet olacağım ona yoruyorum
Gebelik olduğunda çizgi pembemsi oluyor ama İnşallah vardır hayırlısı olsun Bende böyle bi çizgide yanılmıştım

Ben geçen ay bu markayla reglime 4 gün varken öğrendim ertesi gün kan verince 17 çıkmıştı değerim. Tabi sonra kimyasal gebelik oldu falan ama bence doğru gösteren bir test bu ama 10 dakikadan sonra hayalet çizgi çıkıyor diyorlar. Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…