Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. Adetime 2 gün var ovulasyon testim çok koyu çıktı. Bu ay 9 martta yumurtlama görmüştüm sonra silikleşti. Bugün tekrar koyu çizgi gördüm. Sizce nedeni ne olabilir?
Gebelik testin varsa bir dene onu dene canım.
Var canım 8-9 mart yumurtlama gördümilk pozitifin fotosu var mı canım
Ama şimdi teste damlatır damlatmaz T çizgisi koyu çıktı. İlk defa başıma geliyoVar canım 8-9 mart yumurtlama gördüm
Geçen ay yaptım adetten 2 gün önce malesef yalancı gebelik gösterdi kan verince negatif çıktı o yüzden bekleyeyim diyorum adetimiYa gebelik ya 2. Yumurtlama varsa bir gebelik testi yapın silik çıkarsa![]()
Sana testlerin 4 günlük olanını atayım 8 mart koyuydu çizgi.Çubuk test kullanmadım hiç ama bence asıl pozitif ilk paylaştığın canım.
Canım nedeni gebelik olabilir bir gebelik testi yap benceSelam kızlar. Adetime 2 gün var ovulasyon testim çok koyu çıktı. Bu ay 9 martta yumurtlama görmüştüm sonra silikleşti. Bugün tekrar koyu çizgi gördüm. Sizce nedeni ne olabilir?
Bence test yap canım zaten yumurtlama üstünden çok geçmiş senin 18 gün geçmiş eğer gebelik olmasaydı 14.gün adet olmuş olurdum yani adet tarihine göre bakmaGeçen ay yaptım adetten 2 gün önce malesef yalancı gebelik gösterdi kan verince negatif çıktı o yüzden bekleyeyim diyorum adetimi
Ben erken yumurtluyorum adet bitince 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor her ay nerdeyse. O yüzden daha 2 gün var adetime. Yarın sabah alabilirsem test yapayımBence test yap canım zaten yumurtlama üstünden çok geçmiş senin 18 gün geçmiş eğer gebelik olmasaydı 14.gün adet olmuş olurdum yani adet tarihine göre bakma
Anladım canım ama dediğim gibi gebelik çıkacak diye düşünüyorum belli hayırlısı olsunBen erken yumurtluyorum adet bitince 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor her ay nerdeyse. O yüzden daha 2 gün var adetime. Yarın sabah alabilirsem test yapayım
Umarım inşallah:)Aklıma gebelik geliyor o zaman, bence bir erken gebelik testi yap. Umarım gebeliktir![]()
Albi markaAklıma gebelik geliyor o zaman, bence bir erken gebelik testi yap. Umarım gebeliktir![]()
Albi marka. Geçen ay silik çizgi yalancı pozitif çıktı erken gebelik testinde tam güvenemiyorumAnladım canım ama dediğim gibi gebelik çıkacak diye düşünüyorum belli hayırlısı olsun
hayırlı olsun hamilesinizAlbi marka. Geçen ay silik çizgi yalancı pozitif çıktı erken gebelik testinde tam güvenemiyorum
Ama canım bu bariz koyu pozitif çok silik olsaydı yanıltıyor olabilir derdik ama bu koyu bayaAlbi marka. Geçen ay silik çizgi yalancı pozitif çıktı erken gebelik testinde tam güvenemiyorum