- 3 Mayıs 2019
- 129
- 6
- 98
- 25
- Konu Sahibi meilinggg1
-
Enfeksiyon olabilir telaşlanma ayrica cinsel birleşme olmadi ise merak etme hamile degilsinKızlar biraz uzun olacak ama lütfen bu kardeşinize yardımcı olun lütfen Allah şimdiden razı olsun yardımcı olanlardan. En son reglimi 14 nisanda olmuştum. 26’sında nişanlımla yüzeysel seviştik yani sürtünmeyle. Kesinlikle boşalma olmadı vajinama veya herhangi bir yerine. Ama zevk suyu beni çok korkutuyor internette neler neler okudum gebelikte herkesin reglden 10 gün önce adet sancısı gibi kasıkları ağrıyormuş. Şuan adetime 10 gün var benim kasıklarım dünden beri sızlıyordu bugün de regl sancısı gibi karnım ağrıdı bi de ya emin değilim ama böyle nefes alınca sağ tarafım ağrıyor gibi. Kızlar ama şöyle bir durum da var ben üşütmüş de olabileceğimi düşünüyorum cam açıkta kaldım. Kızlar lütfen yardımcı olun bana çok korkuyorum..
Üsütmüs de olabilirsin sıcak tut kendini hafif bir agri kesici al bir de papatya cayi iç sicak sıcak ic camasirin pamuklu vede ütülü olsun hijyen e de.dikkat et korkma kıs cinsel birleşme olmadan o iş cok cok zorHala da ağrıyor kasıklarım bugün çok ağrıdı sızladı
Evet bir miktarda olsa sperm bulunur fakat tam.anlami ile birleşme olmadi ise öyle kolay değil ağri sebebi sürtünmenin neden olduğu hücre zedelenmesi de olabilirÇok teşekkür ederim gerçekten yardımcı olduğunuz için. Ama zevk suyunda sperm varmış sürtünmeyle içeri giremez mi yani? Ve bu konuda herkes olabilir oldu falan demişler ne kadar korktuğumu anlatamam psikolojim bozulmak üzere kafamı çok takıyorum. Regl sancısı gibi olması normal midir sizce?
Canım çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım Allah razı olsun senden. Zedelenme değildir ilişki üzerinden 1 hafta geçti. İşte dediğim gibi regle 10 gün kala bu ağrıyla karşı karşıya kalınca çok korktum ama sürtünmeyle olduğu için dediğin gibi olmaz diyorsun. Başka fikri olan yok mudur acaba?
[/QUO
Sürtünme ile olan ilişkide, erkek bir kez boşaldı ise ilk zevk suyunda sperm yoktur, hamilelik olmaz. Ancak tekrar tekrar boşalırsa sonraki zevk suyunda sperm vardır, vajina girişine boşalmasa bile zevk suyundan hamilelik olabilir bak bu bi doktorun sayfasindaki anlatimi
Öyle mi diyorsunuz ya.. İçimi biraz da olsa su serptiniz Allah sizden razı olsun zaten birleşme olmadı sürtünme oldu. Ama bu kasık ağrısı beni gerçekten korkutuyor sizce test alıp yapmalı mıyım yoksa gerek yok mu? Takıntı haline getirmiş durumdayımmmPsikolojik te olabilir bende birkaç aydır bebek deniyorum eşimle ne zaman acaba bu ay hamile miyim desem bütün hamilelik belirtileri peş peşe gelmeye başlıyor boşuna stres yapma yani
Valla bana kalırsa test yapmana gerek yok canım boşalma bile olmamış yani stresi bırak regl olursun inşallah gününde böyle yaparsan kesin günün geçerÖyle mi diyorsunuz ya.. İçimi biraz da olsa su serptiniz Allah sizden razı olsun zaten birleşme olmadı sürtünme oldu. Ama bu kasık ağrısı beni gerçekten korkutuyor sizce test alıp yapmalı mıyım yoksa gerek yok mu? Takıntı haline getirmiş durumdayımmm
Bencede ders olsun hormonlariniza biraz söz gecirinİşte nişanlım bi kere boşaldı, sonra temizlendi ve 15 dk sonra falan tekrar sürtünmeyle yaşadık yani hiçbir zaman içeri girme felan birleşme olmadı. Sadece sürtünmeyle zevk suyu tehlikeli olabilir mi çok korkuyorum ben bu bana çok büyük bir ders oldu..
Öyle mi diyorsunuz ya.. İçimi biraz da olsa su serptiniz Allah sizden razı olsun zaten birleşme olmadı sürtünme oldu. Ama bu kasık ağrısı beni gerçekten korkutuyor sizce test alıp yapmalı mıyım yoksa gerek yok mu? Takıntı haline getirmiş durumdayımmm
[/QUO
Adet gününü bekle şimdi bu stresle adetinde gecikir heeger 1 hafta gecikirse yap bence bi rahat ol çünkü bu başli başina hamilelik belirtisi olamaz diğer belirtilerde gerekir
Bu stresle kesin geçer.. Yani zaten mide bulantısı falan hiçbir şey yok, sadece kasık ağrım var işte herkes 10 gün kala kasık ağrım var hamileyim falan yazınca o kadar çok korktum ki. Cahilliğime geldi korunmadım. Ama Allah’tan boşalma olmadı. Çok teşekkür ederim sizeValla bana kalırsa test yapmana gerek yok canım boşalma bile olmamış yani stresi bırak regl olursun inşallah gününde böyle yaparsan kesin günün geçer
Rica ederim ☺ sen yine de çok düşük ihtimalde olsa dikkat et böyle şeylerde basit konular değil çünküBu stresle kesin geçer.. Yani zaten mide bulantısı falan hiçbir şey yok, sadece kasık ağrım var işte herkes 10 gün kala kasık ağrım var hamileyim falan yazınca o kadar çok korktum ki. Cahilliğime geldi korunmadım. Ama Allah’tan boşalma olmadı. Çok teşekkür ederim size
Evet çok çok haklısınız cahilliğime geldi işte.. Bunu atlatırsam çok dikkatli olacağım. Sizce sorun yoktur değil mi☹Rica ederim ☺ sen yine de çok düşük ihtimalde olsa dikkat et böyle şeylerde basit konular değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?