Reglden hemen sonra hamile kalma ihtimali var mı?

Mümkün mümkün öğrendim ben

Ben gecen yıl ağustos da en son kimyasal gebelik geçirdim o zaman regl son yani 7 ncı günü beraberlik oldu 1 hafta 10 gun sonra yerleşme kanaması felan oldu test yaptım pozitif kan verdim beta 489 çıkmıştı sonra düştü tabi bu değer doktora gittim kimyasal demişti evet adette olma olasılığı zor ama yüzde 1 de olsa bir ihtimal her zaman oluşuyor yani seninde olma olasılığın tabiki var ve inşallah da olur tatlım

3 bebemede öyle hamile kaldım Ademın bitımınden bir gün sonra

keşke bende de öyle olsa ama benimki düzenli, adetimden 2 hafta sonra yumurtlama günüm. Yumurtlama gerçekleşmeden de gebelik oluşmuyormuş maalesef

Benim de çok düzenli 26 günde bir regl oluyorum mutlaka o ay erken yumurtlama olmuş
Valla şunu anladım olacağı varsa oluyor, ilk gebeliğim çok zor oldu tedaviler, denemedigim yöntemler kalmamıştı.
Bunda olmuyor zaten ve daha yumurtlamamışımdır diye rahat takıldık direkt oldu.
O yüzden canınızı sıkmayın hiç onun doğacak günü belli annesi

Ben canım iki üç ay önce adet bittiği ay hamile kaldım. Pozitifi gördüm erken yumurtlama olmuş ama melasef kimyasal gebelik oldu. Öğrenmemle bir birkaç gün gecikmeli adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…