- 6 Mayıs 2022
- 40
- 13
- 29
-
- Konu Sahibi Lovelybusra
13 kasım görünüyor yumurtlama bizim en son yaşayabileceğimiz birliktelik ise 10 kasımYumurtlamanız kaçıncı gün oluyor?
Eğer 13 kasımda yumurtlarsanız ve 10kasımda ilişki olduysa gebelik olusma ihtimali var. Ama çok çok çok yuksek bir ihtimal değil spermler 72 saat sonraya kadar dölleyebiliyor yumurtayı tabii sağlıklılarsa13 kasım görünüyor yumurtlama bizim en son yaşayabileceğimiz birliktelik ise 10 kasım
çok az şansım var o zamanEğer 13 kasımda yumurtlarsanız ve 10kasımda ilişki olduysa gebelik olusma ihtimali var. Ama çok çok çok yuksek bir ihtimal değil spermler 72 saat sonraya kadar dölleyebiliyor yumurtayı tabii sağlıklılarsa
Eltim gelin olduğu gün reglmis , Düğünden 5 gün sonra regl bitmiş bir daha da regl görmemiş hemen o hafta hamile kalmışMerhaba ben geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar denemek istiyoruz ancak yumurtlama döneminde eşimle ayrı olacağımız için değerlendirmemiz mümkün değil, regl bitiminden hemen sonra 1 hafta içinde hamile kalmak mümkün mü acaba? Bu durumu yaşayanlar veya duyanlar var mı? Merak ediyorum
Cnm mumkun benim ilk gebeligim gec dollenmeydi bu gebeligim ise adet bitiminden hmn sonra olmus erken yumurtlamisim o ay tabi gunu gunune adet olanlar icin bu durum biraz zor ama insallah hayirli hAberlerini alirizMerhaba ben geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar denemek istiyoruz ancak yumurtlama döneminde eşimle ayrı olacağımız için değerlendirmemiz mümkün değil, regl bitiminden hemen sonra 1 hafta içinde hamile kalmak mümkün mü acaba? Bu durumu yaşayanlar veya duyanlar var mı? Merak ediyorum
Çok az şans demeyelim de yumurtlama gününden birazcık daha az şans diyelim.çok az şansım var o zaman
Yaaaa ne güzel şanslıymış ama illa ki yumurtlama dönemine denk gelmiştir yoksa zor diyorlarrEltim gelin olduğu gün reglmis , Düğünden 5 gün sonra regl bitmiş bir daha da regl görmemiş hemen o hafta hamile kalmışbebek dogdugunda evlilikleri 10 ay bile olmamış 3 aylık bebekle yıl dönümü fotosu var
Tamamm iyiye odaklanıyorum umarım olurSen olacak diye düşün ve oyle yasa belli olmaz
Ben tam günümde oluyorum ya son reglimde kimyasal gebelik yaşamıştım ondan gecikme yaşadım bir daha yaşamam umarımCnm mumkun benim ilk gebeligim gec dollenmeydi bu gebeligim ise adet bitiminden hmn sonra olmus erken yumurtlamisim o ay tabi gunu gunune adet olanlar icin bu durum biraz zor ama insallah hayirli hAberlerini aliriz
Güzel dileklerin için teşekkür ederim umarımmDoktorlar bile soyler adet bitimi iliski gun asiri oldugu surece mutlaka sans vardir diye
Bu ay umarim sans seninle olsun
Valla olabilir darısı başınaYaaaa ne güzel şanslıymış ama illa ki yumurtlama dönemine denk gelmiştir yoksa zor diyorlarr
Benim öyle kaldım 12 eylülde regl bitti 15 eylülde ilişki olduMerhaba ben geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar denemek istiyoruz ancak yumurtlama döneminde eşimle ayrı olacağımız için değerlendirmemiz mümkün değil, regl bitiminden hemen sonra 1 hafta içinde hamile kalmak mümkün mü acaba? Bu durumu yaşayanlar veya duyanlar var mı? Merak ediyorum
Yumurtlama dönemine mi denk gelmişti acaba bazılarında erken oluyormuş
keşke bende de öyle olsa ama benimki düzenli, adetimden 2 hafta sonra yumurtlama günüm. Yumurtlama gerçekleşmeden de gebelik oluşmuyormuş maalesefBenim öyle kaldım 12 eylülde regl bitti 15 eylülde ilişki oldu
Ilk gebeliğimde 13.gün yumurtlamistim yine aynıdır diye rahat takıldık ama hamile kaldım