- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi blue_suede
-
Hayıt otu kullandım bi faydasını görmedim maalesefEvlenmeden önce bende sancılı ve 10 günlük adet dönemi geçiriyordum. kist var mış doğum kontrol hapı kullandım 3 yıl ve kist eridi. şimdi bebeğim var. ancak sende de aynısı olacak diye bi şart yok belki ciddi bi şeydir ihmal etme. bir de hayıt otunu araştır derim. geçmiş olsun
Bende 10 gun regl oluyorum ama cok aşırı ağrım maz 10. Gun de biter uzamaz.
Sizi endisendirmek istemem ama ayni sikayetler bir arkadasimda vardi regl olunca dışarı bile çıkarmıyordu cok zaman miyom varmış 3 ay kadar önce ameliyat oldu toparladi simdi.
Ama tedaviyi geciktirdiği için acik ameliyat olmak zorunda kaldi.
Herkesin ayni olacak degil tabiki ama ihmal etmeyin demek istediğim insalah onemli bisey değildir sizinki.Gecikme dedinizde öyleyse eğer sarmıştır orayı miyomlar. Keşke ciddiye alsaymışım.ben ilk iki gün evden çıkamıyorum. Şuan kirlenmem devam ediyor. yürüyorum dışardayım. Yürürken bile orada gırç gırç bişey hissediyorum hafif ağrılı galiba dediğiniz şey bu
Tabiki herkes aynı değildir anladım sizi ama buara takıntı yaptığım için 15 gün daha kendi beynimi yerim artık:) inşallah yokturHerkesin ayni olacak degil tabiki ama ihmal etmeyin demek istediğim insalah onemli bisey değildir sizinki.
Ona baktım şimdi. Regl dışında başka bişey düşünmemiştim ama evet pıhtı pıhtı geliyor asla sıvı değil akışkan gibide değil. Ağrı var şişkinlik var yürürken orada bi balon varmış gibi hissediyorum. Bacaklarımı aça aça yürüyorum. Regl zor geçiyor. Biraz açık olacak ama büyük-küçük tuvalette çok zor oluyor sürekli kabız halindeyim.Doktora gidin polip den kaynaklı olabilir ! ! polip sebeplerinden birisidir aşırı kanama ve pıhtı pıhtı kanamalar
Ona baktım şimdi. Regl dışında başka bişey düşünmemiştim ama evet pıhtı pıhtı geliyor asla sıvı değil akışkan gibide değil. Ağrı var şişkinlik var yürürken orada bi balon varmış gibi hissediyorum. Bacaklarımı aça aça yürüyorum. Regl zor geçiyor. Biraz açık olacak ama büyük-küçük tuvalette çok zor oluyor sürekli kabız halindeyim.
Direk kadın doğuma mı gitsem yoksa başka bi bölümden nereye baktırabilirim. Yani hem miyom hem bağırsak için direk nerden randevu almam gerekir.
önce bir kadın doğum uzmanına gidin rahim filminde çıkmıştı benim 5x5 cm boyutunda polip toplamışlarda histeroskopi ameliyatında .... şimdi aşırı kanamam yok, adet sancılarım bitti ve en önemlisi sürekli yaşadığım kansızlık sorunumda çözüldü... geçmiş olsun size ihmal etmeyin lütfen önemli konu biz kadınlar için ve şunu da ayrıca belirteyim polipten kaynaklı düşüğüm oldu .... gebelik düşünmeden önce tedavinizi olun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?