Regl...

I isgayse normal görünmüyor tabiki. Biran önce gitseniz iyi olur doktora. Ben dün gittim ama muayene olamadım randevum olmasına rağmen çıkmadı adım tekrar randevu almam gerekiyor ama haftasonu bi operasyon geçireceğim için araya sıkıştıramadım. Vakit kaybetmeden gidin baktırın.

konuyu buraya açıyorum ama gerçekten dert oldu.
1kasımda regl oldum. Hala devam ediyor. İlk değil hep böyleydi. Hep normali bu demekki diye düşündüm ama bitek bende böyle olduğunu farkettim. Aşırı derecede ağrım oluyor. Elim ayağım kalkmıyor başağrısı karın ağrısı.. O kadar ağrım oluyor ki acıdan miğdem bulanmaya başlıyor. Her ay 10 gün regl ile geçiyor 4gün önce ağrısı başlıyor. Bitince kirlenmeye devam ediyorum 2-3 gün derken bana temiz 12-13 gün kalıyor her aydan.
Bu aşırı ağrıların sebebi kist falan olabilir mi diye düşündüm ama uzun sürmesi durumu da var kist varsa ve alınsa bile buna çözüm olur mu bilmiyorum. Doğurganlığı etkiler mi bu aşırı uzun süren regl ters bişeyin mi habercisi.
Tabiki en doğru cevabı doktor verir ama bu durumda olan var mı varsa nasıl bi yol izledi yoksa normal mi olabilitesi yüksek bi durum mu? Bir aydır çok yoğunum bi 15 gün daha doktora gitmem zor görünüyor. Bu sürede meraktan çatlamak yerine bilgi almak istedim.
Bu zamana kadar herkesin bünyesi farklı benimkide böyle demekki diye düşündüm hep. Ama bebek yapma durumlarını konuştukça aklıma takılmaya başladı.
Şimdiden teşekkürler.
Doktora gidin tabi ki bir an önce cift rahimli de olabilirsiniz.

Back