Sivilceli Ciltler regl zamanı cildinizde değişiklikler oluyor mu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
bayanlar ben bşy farkettim.acaba sizde de oluyor mu..yoksa birtek bende mi oluyor çok merak ediyorum..regl olmama 1 hafta yada 4-5 gün kaldığında çenemde sivilceler çıkıyor ve ozamanlar cildimi beğenmiyorum.fakat regl olduğum 2. yada 3. gününden itibaren cildim acayip güzelleşmeye başlıyor..çenemdeki sivilceler kuruyor ve sanki cildim daha pürüzsüz hale geliyor..acaba bu regl sırasında vücüdümuzun temizlenmesinden kaynaklanıyor olabilşr mi bazı atıklar sayesinde?

ben de genelde regl başlamadan önce mutlaka (neredeyse hiç sivilcem yoktur normalde) 1 yada 2 tane sivilce çıkar burun yada alın çevremde. şimdi de var:)
ilginç ya sonra geçiyo oynamıyorum..gül suyu sürüyorum..sıkmamaya çalışıyorum..hormonlar yüzünden mi acaba

bende de 2 tane filan muhakkak çıkar çene bölgemde.ama 3. günü filan geçiyorlar aynı zamanda cildimde çok güzelleşmeye başlıyor..fakat 1 hafta öncesi cildim bana çok kötü geliyor...evet hormonlardan olabilir canım

olmaz mı şekerimm suratımın ortasında kocamannn çıbanımsı bir sivilce mutlaka çıkar!

Evet aynen dedigin gibi oluyor tatlim benimde,hatta su anda sag cenemde kocaman bir sivilce var!

Benim cildim normalde yağlıdır , regl döneminde daha da yağlanır sivilce çıkar ve makyajım yüzümden akar

yine aynı yerde kocaman bir sivilcem çıktı ya uyuz oluyorum her ay aynı sendrom ve aynı sivilce..offf

bişey diyim mi canm sanki kendini diil de beni anlatmışsın gibi tıpkı bnde oluşan reaksiyonlar gibi seninde o dönem dengen bozuluyo galıba ama geçsede gene baslıyo

cok kötü bi durum aynen bendede oluo su 1 kac gundur iğrenç hissediorum bide şişkinlik oluo ya vücutta bilmiorm yada banamı ole gelıo ama cidden sinir bozucu, regl dönemimde her ay yasıorum bı hafta sonra kendıme gelıorum ama her ay aynı seyi yasamak kotu bısey keske bi cozumu fln olsaaaaa tatlicadiarzu

kızalr ya sadece cildimde değil bende psikolojikmen çok kötü bir çöküntü oluyor bu zamanlarda..şuan öyleim mesela...adetliyim ve ilk günü..sivilcelerin yanında ruhsal bakımdan çok kötü bir dönem atlatıyorum bu dönemlerde..durup durup ağlıyorum ve okadar sinirliyim ki anlatamam..herşeye ve herkese bağırıp çağırıyorum..özelliklede erkek arkadşımla dünden beri kavga ediyoruz...okadar sinirli oluyorum ki herşeyi büyütüyorum gözümde..ya benim ki biraz fazla anormal oluyor..bu dönemler için sakinleştrici bir hap filan varmı kızlar ya inanın çok kötü bir durum bu..

akne tedavisi için cilt doktoruna gittiğimde sordum bu adet sırasında cıkan sivilceleri ne yapıcaz diye onlardan kurtuluş yok her adet döneminde cıkacak dedi( bide bende cenemde ve yanaklarımda cıkıyo normal sivilcede değil cok agrıyo( şişiyo... bu dönemlerde önlemek için yaptıgınız bişey var mı??

Regl olmanın sinyalleri gibi olmadan bir iki gün önce surat bozulmaya sivilcelenmeye baslıyorr
Çok igrenç bir durum
Normalde benimde sivilce sorunum yoktur ama regl dönemlerinde
Her tarafımdan cıkmaya baslıyor. Sinir bozucu bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…