- Emoji Skoru
- 601
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi GloomyLady
-
Ben on gün önce reglken ameliyat oldum ,bir sıkıntı olusturmadi. .ne ameliyatı olduğu da önemli ..
Burun ameliyatinda camasir cogu zaman çıkartılmaz.burun ameliyatı iç çamaşırınızı çıkartmadılar mı
Bu tarz seyler cok zararli kanini sulanir koyulasir yapmayin.peki erken olmamı saglıycak söktürücü ilaç dısında doğal yöntemleriniz var mı
Ben adetli iken, miyom ameliyatı olmuştum. Doktoru uyarmıştım, sorun etmedi.merhaba ameliyat tarihimde regl oluyorum alırken günü dikkat etmemiştim bir sorun olur bu tecrübesi olan var mı birde 4 5 gün erken regl olmak için bir formülünüz var mı
İçerisinde metal olmayan herşeyle ameliyata girebilirsiniz. Bu nedenle sizi rahat ettirecek bir şortla girebilirsiniz. Benim doktorum üzerinde metal olmayan ve gögüs kısmı açılabilen( izleme probları taktıkları için) pijama giyebileceğimi söylemişti . O şekilde iç çamaşırım ve pijamamla girmiştim ameliyata. Üzerime de hastane önlüğü . Zaten burun olduğu için aşağı kısım işlerine engel olacak bi bölge değil. Rahat olun.
Öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Ne ameliyatı olacağına ve ne kadar süreceğine de bağlımerhaba ameliyat tarihimde regl oluyorum alırken günü dikkat etmemiştim bir sorun olur bu tecrübesi olan var mı birde 4 5 gün erken regl olmak için bir formülünüz var mı
Adet söktürücü olarak üç dört gün iki litre suya bir demet maydanoz bir limon geceden koy tüm gün iç hergun yenile ben detoks olarak yapmıştım zamansız adetim geldi bu yöntemle
Cikarmami söyleyip tek kullanımlık şort verdiler .pedimi o şorta yerleştirip ameliyat önlüğü giydim .damar yolumu açtıktan sonra kollarımı bacaklarımı bağladılar, karnimdan da aynı şekilde bir kemer geçirdiler ..sabitkedikten sonra ameliyathane çok soğuk olduğu ve üşüdüğüm için üstümü birkaç pikeyle sıkı sıkı sardılar .çok ilgilendiler. .bütün konforumu ve güvenliğimi sağladıktan sonra bol espri ve kandirmacayla anesteziyi uyguladılar :))) mükemmel bir ekipti. .farklı sebeplerden 3 ameliyat daha olmuştum .ben böyle güzel ilgi alaka görmedim .çok dua ettim doktoruma ve ekibine ..burun ameliyatı iç çamaşırınızı çıkartmadılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?