Gebeliğe Hazırlık Regl tarihine 8 gün kalan gebelik isteyenler var mı ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 8 gün kaldı. Kasık ağrısı ara ara rahime doğru batma ile akıntım var çokmu erken bunlar için

Benimde 8 gün kaldı. Kasık ağrısı ara ara rahime doğru batma ile akıntım var çokmu erken bunlar için
Kasık ağrısı ve batma ilk gebeliğimde benim belirtimdi ve doğru bir belirtiymiş gebeymişim inşallah seninde öyledir şuan bende hiç bir belirti yok geçen ay gecikmiştim ümitlenmiştim 17 ağustos mu son adet tarihin

21 Ağustos 29 günde bir oluyorum. İnşallah doğrudur Benimde hamilelik ile sonuçlanır. Gecikmem çok olmaz 1 gün en fazla

Ben de birkaç gün önce üç gün boyunca yoğun kasık agrısı yaşamıştım.Bugun azaldı.Ben de beklemedeyim yumurtlama 5 Eylül bat 19u

Selam kizlar bende ben de bat 21 Eylül 7 gün var daha ben aşırı göğüs hassasiyet i var dokunamiuorum yumurtlamadan sonra başladı hassasiyet bel ağrım da ayak üşümesi arada yanıyor psikolojik herhlade yine ama göğüs hassasiyet i baya şiddetli hayirlsii diyelim

Benim reglime 5 gün kaldı acaba sabah test yapsam çıkar mı ki? Belirti olarak çok afedersiniz ben hayatımda sadece grip olunca ishal olurum ilk kez hiç birseyim yokken ishal oldum ve sol kasigim bacağıma çeken bir ağrı batma oluyor. Belime vuruyor ağrısı. İlkkez yaşıyorum ben normalde regli ağrısı bile çeken insan değilim. Vücudumda bu farklılıkları hissedince acaba? Diyorum. Normalde söz verdim kendime reglime 1 gün kala yapacaktım ama inşallah sabredebilirim..

Bencede bekle ve regli gününde yap. Inşallah bebiş ben burdayim diyorduur

İnşallah caniim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben yine kendime söz verdiğim tarihe kadar bekleyeyim en iyisi. Öyle de böyle de bekliycez nasıl olsa
Tabi bekleyin simdi yapsaniz negatif çıksa üzüleceksiniz. Idrara geç yansıyor bildiğiniz gibi kendinizi boşuna üzmeyin

Valla kızlar benim de 4 gün kaldı reglime artık beklemiyorum diyebilirim. Geçen ay ovulasyon testiyle çok iyi takip ettim degerlendirdim ama olmadı. Bu ay da olmadı farkındayım. Regli gazım var göğüslerim de hafif ağrımaya başlıyor. Nasip inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…