- 9 Ağustos 2020
- 459
- 197
- 53
- 28
- Konu Sahibi Tugraderya
- #1
Kızlar gebelik düşünenlerr bu ay ki regli tarihiniz ne kaç gün kaldı belirtileriniz var mı yazın birlikte bekleyelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrısı ve batma ilk gebeliğimde benim belirtimdi ve doğru bir belirtiymiş gebeymişim inşallah seninde öyledir şuan bende hiç bir belirti yok geçen ay gecikmiştim ümitlenmiştim 17 ağustos mu son adet tarihinBenimde 8 gün kaldı. Kasık ağrısı ara ara rahime doğru batma ile akıntım var çokmu erken bunlar için![]()
21 Ağustos 29 günde bir oluyorum. İnşallah doğrudurKasık ağrısı ve batma ilk gebeliğimde benim belirtimdi ve doğru bir belirtiymiş gebeymişim inşallah seninde öyledir şuan bende hiç bir belirti yok geçen ay gecikmiştim ümitlenmiştim 17 ağustos mu son adet tarihin
Allah gönlüne göre versin canım isteyen nerdd kim varsa herkeze nasip etsin içinde de bana21 Ağustos 29 günde bir oluyorum. İnşallah doğrudurBenimde hamilelik ile sonuçlanır. Gecikmem çok olmaz 1 gün en fazla
Adet oldunuz muBenimde 8 gün kaldı. Kasık ağrısı ara ara rahime doğru batma ile akıntım var çokmu erken bunlar için![]()
18 i benim olmadımAdet oldunuz mu
Benim de 20 si. Yumurtlamafsn 4 gün sonra 2 gün boyunca sağ yumurtamda batmalar oldu zonklar gibi bi ağrıydı sonra geçti. Bakalım bekleyelim haberleşelim18 i benim olmadım
Olur bilgi veririmBenim de 20 si. Yumurtlamafsn 4 gün sonra 2 gün boyunca sağ yumurtamda batmalar oldu zonklar gibi bi ağrıydı sonra geçti. Bakalım bekleyelim haberleşelim![]()
8 gün var bat a karın ağrım var sadeceKızlar gebelik düşünenlerr bu ay ki regli tarihiniz ne kaç gün kaldı belirtileriniz var mı yazın birlikte bekleyelim![]()
Bencede bekle ve regli gününde yap. Inşallah bebiş ben burdayim diyorduurBenim reglime 5 gün kaldı acaba sabah test yapsam çıkar mı ki?Belirti olarak çok afedersiniz ben hayatımda sadece grip olunca ishal olurum ilk kez hiç birseyim yokken ishal oldum ve sol kasigim bacağıma çeken bir ağrı batma oluyor. Belime vuruyor ağrısı. İlkkez yaşıyorum ben normalde regli ağrısı bile çeken insan değilim. Vücudumda bu farklılıkları hissedince acaba? Diyorum.
Normalde söz verdim kendime reglime 1 gün kala yapacaktım ama inşallah sabredebilirim..
İnşallah caniimBencede bekle ve regli gününde yap. Inşallah bebiş ben burdayim diyorduur
Tabi bekleyin simdi yapsaniz negatif çıksa üzüleceksiniz. Idrara geç yansıyor bildiğiniz gibi kendinizi boşuna üzmeyinİnşallah caniimAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben yine kendime söz verdiğim tarihe kadar bekleyeyim en iyisi. Öyle de böyle de bekliycez nasıl olsa
![]()