• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl sonrası akıntı

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
53
27
merhaba ablalarım ben 17 yaşındayım.en son 22 ocakta regl olmuştum.ama hala bitmedi.şöyle; ilk 6-7 gün boyunca normal olarak devam etti.sonra banyo falan yaptım.ama kahverengi akıntım oluyor sürekli.pet kullanacak kadar çok değil.arkadaşım bende de oluyor,temizleniyordur için filan dedi ama 15 günü geçti neredeyse 2.reglimi olacağım.anneme söyledim ama çok umursamadı doktora gitmeye de korkuyorum.bilgisi olan var m? ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, bundan öncekiler hep 5-6 gün sürüyordu.lütfen yardım edin:(

canım yaşadığın çok normal o kadar uzun sürmesi yeni regl olduğundandır ama doktordanda korkma çünkü muayene yapacağını sanmıyorum...

yeni regl olmadım ki 15 gün geçti neredeyse.mevsim değişikliği,havaların belirsizliği filan etkili midir bu durumdan:(

Genc kizken benim de boyle lekelenmeler devam etmisyi doktora gitmistim doğum kontrol hapı vermisti doktora gitmekten korkma

Genc kizken benim de boyle lekelenmeler devam etmisyi doktora gitmistim doğum kontrol hapı vermisti doktora gitmekten korkma

doğum kontrol hapı neden verdiler ki? bir ilişkiye filen girmedim. benim bir komşum var o da gençken kullanmış doğum kontrol haplarından ve sanırım onun verdiği tahribat yüzünden şu an çocuğu olmuyor :(

doğum kontrol hapı neden verdiler ki? bir ilişkiye filen girmedim. benim bir komşum var o da gençken kullanmış doğum kontrol haplarından ve sanırım onun verdiği tahribat yüzünden şu an çocuğu olmuyor :(

Iliskiyle alakasi yok canim dogum kontrol hapi hormonlari duzenliyor demekki doktor ben de oyle bi sorun gormustu dogum kontrol hapi tahribat falan yapmaz 2 cocugum var benim.insan genckizken doktora gitmeye cekinir ama asil cevabi doktorlar verir bizimkisi tahmin

Back