- 14 Aralık 2019
- 47
- 28
- 3
- 24
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
cidden mio halde pazartesi günü kesin sonuç alabilirim
Ama test negatifmiş pozitif mi yazacaktınız. Acilde kan verip öğrenebilirsiniz ben dün acile gittim ama çok kalabalıktı özelde kan verdim sonuçlar 2 saate çıkıyorcidden mio halde pazartesi günü kesin sonuç alabilirim
1 hafta oldu kan testi yapalı negatifti maalesef .Ama test negatifmiş pozitif mi yazacaktınız. Acilde kan verip öğrenebilirsiniz ben dün acile gittim ama çok kalabalıktı özelde kan verdim sonuçlar 2 saate çıkıyor
1 hafta oldu kan testi yapalı negatifti maalesef .Ama test negatifmiş pozitif mi yazacaktınız. Acilde kan verip öğrenebilirsiniz ben dün acile gittim ama çok kalabalıktı özelde kan verdim sonuçlar 2 saate çıkıyor
0,82 hormon testimAyın 3undeki sonucun 0.82 çıkmış yani negatif canım
Ama.hala olmadıysan tekrar kan ver belki değişik bi sonuç çıkar
1 hafta oldu kan testi yapalı negatifti maalesef .
Bugün gidemezsem yarın yaptıracam testi teşekkür ederim düşünceleriniz için
17.günüm hala olmadım1 hafta oldu kan testi yapalı negatifti maalesef .
Bugün gidemezsem yarın yaptıracam testi teşekkür ederim düşünceleriniz için
0,82 hormon testim
2 hcg yarın tekrar yaptıracam
çok teşekkür ederim güzel gönlüne Allah senin de gönlüne göre versin canımAy hadi inşallah Güzel haber olsun
Benim sonuç 624,4 çıktı bu değerden kaç haftalık öğrenebiliyo muyuzAy hadi inşallah Güzel haber olsun
Evet 5 ve üzeri 2haftalıktan sayılıyorSonucun 5ten büyük olması gerekir demişti bana hemşire
Benim sonuç 624,4 çıktı bu değerden kaç haftalık öğrenebiliyo muyuz
5 haftalık canımBenim sonuç 624,4 çıktı bu değerden kaç haftalık öğrenebiliyo muyuz
Netten baktım ama aklım almıyor 5 hafta öncesi hastaydım, korunmayı bırakalı 3 hafta olduAynen öğrenirsiniz 4 5 olabilir netten bakalım
Hamileyken regl olan bir sürü kadın tanıyorum canım olabiliyorNetten baktım ama aklım almıyor 5 hafta öncesi hastaydım, korunmayı bırakalı 3 hafta oldu
Herkes öyle diyorda başına gelince inanamıyor insanHamileyken regl olan bir sürü kadın tanıyorum canım olabiliyormesela daha dün bir arkadaşım evde test yaptı pozitif çıkı hastaneye gitti negatif olabiliyor
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canımHerkes öyle diyorda başına gelince inanamıyor insan
İsteyen herkese nasip etsin rabbimRabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım ♥Bizde tadarız inşallah bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?