- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Test yapmadınız mi?Merhaba sevgili arkadaşlarım, adet günüme 3-4 gün kala adet sancım başladı eşime hasta olcam heycanlanma dedim ama 2 gün gecikti. Hasta olmadıkça acaba hamile miyim diyorum ama karnım ağrıdıkça değilim hadi kan gelceksen gel diyorum. Bir kaç yazı okudum belirtiler arasında adet sancısına benzer ağrılar olabiliyomuş öyle midir? Var mı yaşayan bilen
Adetten once 14.gun degilmiBayanlar şu yanlışı bi düzeltelim her gördügüm yere yaziyorum. Yumurtlama döneminizi testle ve ya doktorla takip ettiyseniz ancak adet tarihinizi bilebilirsiniz. Her ay farklı zamanlarda yumurtlarız. Neye göre 2 gün geçti diyorsunuz? Arkadaşım konuna gelcek olursak yumurtlamanı biliyomuydun. Bilmiyorsan birazdaha bekleyip test yapabilirsin
Heray degisir bazen 12 bazen 16 bazen 20. Makine degilizki biz oyüzden bunu dikkate alınAdetten once 14.gun degilmi
Evet ama regl dongusu duzenliyse ayni tarihe denk gelmezmi hepHeray degisir bazen 12 bazen 16 bazen 20. Makine degilizki biz oyüzden bunu dikkate alın
Hayir öyle bisey yok 3ay 14.de yumurtlarsınız 4.ay gider 10.gün yumurtlarsınız. Bircok faktöre baglidir bu. Ovülasyon testi kullanirsaniz ne demek istedgmi anlarsnizEvet ama regl dongusu duzenliyse ayni tarihe denk gelmezmi hep
Ben hep akintidan anliyodum o da hep 14.gune denk geliyordu bu dediginizi bilmiyodumHayir öyle bisey yok 3ay 14.de yumurtlarsınız 4.ay gider 10.gün yumurtlarsınız. Bircok faktöre baglidir bu. Ovülasyon testi kullanirsaniz ne demek istedgmi anlarsniz
Canim akinti demek 2,3güne yumurtlcam demek yani akintinin kesildgi gün yumurtan salınmış oluyo test kullanabijrsnBen hep akintidan anliyodum o da hep 14.gune denk geliyordu bu dediginizi bilmiyodum
Anladim cnm tesk ederimmCanim akinti demek 2,3güne yumurtlcam demek yani akintinin kesildgi gün yumurtan salınmış oluyo test kullanabijrsn
Adet takvimim var ordan takip ediyorum şuana kadar şaşmadı. Normalde de 1-2 gün gecikir ondan test yapamıyorumBayanlar şu yanlışı bi düzeltelim her gördügüm yere yaziyorum. Yumurtlama döneminizi testle ve ya doktorla takip ettiyseniz ancak adet tarihinizi bilebilirsiniz. Her ay farklı zamanlarda yumurtlarız. Neye göre 2 gün geçti diyorsunuz? Arkadaşım konuna gelcek olursak yumurtlamanı biliyomuydun. Bilmiyorsan birazdaha bekleyip test yapabilirsin
Yap canım varsa her türlü çıkar zatenAdet takvimim var ordan takip ediyorum şuana kadar şaşmadı. Normalde de 1-2 gün gecikir ondan test yapamıyorum
Adet takvimleri dogruyu göstermez. Yani 1,2gün gecti diyemeyiz şuan. 2gün daha bekleyinAdet takvimim var ordan takip ediyorum şuana kadar şaşmadı. Normalde de 1-2 gün gecikir ondan test yapamıyorum
Günaydın kızlar☀
17 günlük gecikmem oldu çarşamba günü idrar tesi yaptım negatifti
3 ocakta kan tahlili yaptım değerlerim %2 çıktı
Karın altı sancılarım tuttu uyandığımdan beri çok sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde mavi damarlar oluşmuş sizce regl mi olacam yoksa hamilelik belirtisi mi ?
[/QUOT gebelik testinde regli 10 gün geçince kesinlik ihtimali yüzde 99 oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?