Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok mu ıslattınız acaba? Ya da dediğiniz gibi test bozuk. Yarın farklı bir markadan bir test alıp 3 damla idrar ile tekrar deneyin bence. Bu teste göre bir çıkarım yapmayın.
Çok mu ıslattınız acaba? Ya da dediğiniz gibi test bozuk. Yarın farklı bir markadan bir test alıp 3 damla idrar ile tekrar deneyin bence. Bu teste göre bir çıkarım yapmayın.
3damla aslında sabah tekrar denerim aynen ama kasık agrım bel agrım ve benim regl sancım olsun hemen regl olurum yıllardır böyle ama gunlerdir ahrı çekiyorum
3damla aslında sabah tekrar denerim aynen ama kasık agrım bel agrım ve benim regl sancım olsun hemen regl olurum yıllardır böyle ama gunlerdir ahrı çekiyorum
şöyle akıntı bi hafta öncesine kadar su gibi kokusuz bildiğniz kot pantolonu bile ıslatacak kadar geldi ilk kez yaşıyordum öyle bişey şuanda var ama o kadar değil. Kasık agrım bel agrım kaç gündür ne çekiyorum onlardan. Baş agrısı çektim mesela migren gibi mide bulantısı ilk kez tikaindim yemeklerden. Hemen hemen tüm belirtileri yaşadım ama negatif çıktı hep testlerim kanda 14 kasım vermiştim negatif adet fünüm daha bi gün geçti ama olmadım ki dediğim gibi ben adet sancısı çekiyim hemen olurum anında